Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pa nije suter, ali nije ni da je kamenjar... Kroz karijeru ima sut za 3 od 35% u EL, odlican je sa penala prakticno 80%, dok mu je i sut za dva na 57%. Mislim da je i vise nego sposoban da pogodi otvoren sut bilo za tri, bilo za dva, a pored toga je odlican atleta i pravi timski igrac, kojem ne treba lopta da bi se lepo osecao na terenu. Mogu reci da je pravi prototip modernog krila, moze vam bez problema raditi ono sto je Kalina radio nekad, naravno bez toliko napadacke potencije. Mislim da bi vam se on lepo uklopio u tim i stil igre koji Radonja gaji.
Korisnikov avatar
By skeske
Da, Vajt je Radonjin tip igraca. Ocekivao bih ga da nismo doveli Luku, ostavili Simona a tu je i DeDa... Ovako, ne znam da li moze da isporuci potrebno na EL nivou za jednu od glavnih opcija u timu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ne sviđa mi se.. Kao druga opcija ok, kao prva kuku ocu, kuku majci.. On i Luka..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pa Simon je u penziji, on ce igrati eventualno ABA ligu i ako mora nesto u EL, ali mislim da je Vajt kao igrac koji pokriva 3 i 4 dosta dobra opcija i ja bih iskreno takvog igraca u svakom svom timu pozeleo. Ne znam sto mislite da ce Zvezdi, odnosno Radonjicu da krilni igrac bude neka od glavnih opcija u napadu, za to su zaduzeni neki drugi igraci, ovaj je zaduzen da radi prljav posao, da krpi rupe, da skace, da trci kontre i da pogodi kad je sam, a sve to ume.
Korisnikov avatar
By Zex88
Kobra produžio ugovor..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL
Otisao Hol, jos da Volden krene njegovim stopama pa da stavimo tacku na suvisne igrace

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Otisli su vam MJK, Radanov, Hol i Lojd, dosli Luka, Dzoni, Vajt i Lazarevic.

Ceka se status Voldena i Noka, ali to je u sustini onaj isti tim od prosle godine uz neko poboljsanje. Upgrade su svakako Dzoni i Vajt umesto Hola i MJK, kao i Lazarevic i Luka umesto Radanova i Simona. Tu se ceka zamena za Lojda, koja vrlo verovatno nece moci da odgovori ocekivanjima navijaca, ali opet bice to neki skorer kao sto je bio Djenka, kao sto je bio Bili, kao sto je bio Lojd i dace se tu para kolko treba. Ostaju pitanja prvog pleja, krilnog centra i centra da se popune i vi ste kompletirani...

Da li tako razmislja Dejo i sta je on zamislio niko ne zna, sem eventualno Miska. Ocekujem da cete se sa Ritom rastati ili ga prebaciti u FMP, kao i da cete gledati da potpisete nekog dobrog pleja, bas ono sto Radonja trazi i dominantnog centra. Sve u svemu, deluje mi da na naplatu dolazi ono sto vec 2-3 godine niste osposobili domaceg igraca da igra na EL nivou, sem Dobrica i donekle Davidovca...
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]