Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
I krenulo je,Lojd ode u Zenit..

Idemo dalje..
Korisnikov avatar
By The Answer
Taj je, budimo realni, otpisan za sledeću sezonu još u decembru, nego daj da mi ovo trabunjanje oko Dobrića u Žalgirisu sprečimo na svaki mogući način. Ili, nek kapne opet milionče od Fenera ako baš mora da ide.
Korisnikov avatar
By Zex88
The Answer napisao: Pon Jun 14, 2021 1:47 pm Taj je, budimo realni, otpisan za sledeću sezonu još u decembru, nego daj da mi ovo trabunjanje oko Dobrića u Žalgirisu sprečimo na svaki mogući način. Ili, nek kapne opet milionče od Fenera ako baš mora da ide.
To da.. Usli nam u igraca kao Makabi..
Nisam video to za Kobru.. Gde se to spominje?
Korisnikov avatar
By The Answer
Zex88 napisao: Pon Jun 14, 2021 2:37 pm
The Answer napisao: Pon Jun 14, 2021 1:47 pm Taj je, budimo realni, otpisan za sledeću sezonu još u decembru, nego daj da mi ovo trabunjanje oko Dobrića u Žalgirisu sprečimo na svaki mogući način. Ili, nek kapne opet milionče od Fenera ako baš mora da ide.
To da.. Usli nam u igraca kao Makabi..
Nisam video to za Kobru.. Gde se to spominje?
Na prethodnoj strani, mučki udarci od strane agenta mraka pod pseudonimom Salvatore.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Tacno tako, decko, ne decak, je 99 godiste i ima 22 godine. Jeste igrao je 4 sezone ABA ligu, ali u FMP-u, gde je bio druga i treca opcija zavisi od sezone i gde rezultat nije bio toliko bitan i gde nije toliki pritisak kao u Zvezdi. Samo pokusavam da objasnim da je normalno da decko koji nema spremno telo za igranje u Zvezdi, a koji pored toga nema ni iskustva da igra na tom nivou... Po mom misljenju Uskokovic vam moze proci kao Vasa kod vas, jer je i Vasa igrao kod vas sa 21 godinom, samo sa mnogo vise iskustva i igranja u Bajernu u EL. Svakako nema pravila, imamo primere gde igrac sa 17 godina moze da igra normalno sa seniorima, a imamo i situacije gde igrac ni sa 22-23 nije spreman fizicki za ozbiljan nivo kosarke.

Sto se tice Dobrica, ja sam to iz glave napisao, nigde nisam procitao, cuo ili slicno, samo moje misljenje gde bi se on lepo snasao i gde bi drugo mogao da igra u EL konkurenciji.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ako on posle 4 godine Aba ne može da igra KLS, onda neka lepo pređe na neki drugi sport..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Jos jedna stvar, ovaj KLS nije KLS, vec ABA liga nivo, tako da ne bih bio tako ostar prema njemu. No, secam se kakvo je odusevljenje izazvao kada je odigrao onu jednu dobru utakmicu u EL i pokazao deo potencijala, tada je dizan u zvezde... Mislim da je za njega najpametnije da ide u Megu, jer mu je agent Misko, pa onda da ide negde preko i bez pritiska dobije samopouzdanje i iskustvo, a pored toga i svoje telo ojaca. Realno za njegov razvoj najvise ste vi i krivi jer je bio kod vas od juniora, to sto su se gurali razni drugi igraci, a on i Radanov izgubili to je druga stvar...

Pa evo vam primer Stefana Pota, decko je 94 kao i Vasa, kao i Dobric, igrao u Partizanu nije bilo strpljenja za njega, presao u FMP odigrao par odlicnih sezona bez pritiska, skupio iskustvo i samopouzdanje i sada presao u Igokeu, gde je bio vrlo dobar bek ap... Trenutno ima 27 godina, dakle u tim godinama u kojim je sada Aleksa je igrao u Mladosti iz Zemuna. Vasa je tek u Zalgirisu postao EL igrac koji moze da donese razliku ekipu, dakle 2018. odnosno u 24. godini. Dobric je do 22 godine igrao samo KLS, Jovic je tek sa 24 godine presao u Zvezdu, gde u startu i nije bio prevaga... Mislim da ste preostri prema njemu, nema vise onoga da igraci poput Tepica, Tea, Macvana i kompanije pocnu da igraju ABA ligu sa 18 godina na nekom pristojnom nivou...
Korisnikov avatar
By Zex88
Ne pamtim da je dizan u zvezde.. Ima on osecaj za asistenciju, medjutim sut je blago receno prosecan, losa kontrola lopte, dribling isto nema dobar.. Jedino sto je plus kod njega su srpski pasos i godine.. Ne vidim neki talenat..

Mislim da ima malo (ako ne i malo vise) do igraca. Radanov ostane sam na trojci,ne cuva ga niko i on baci airball.. :violin: Borisa osim suta bukvalno nista nije ponudio(izuzetak peti mec protiv Future )..
Korisnikov avatar
By MileBL
Nema pravila
Kad se vec spominje Pot, dok je bio u Metalcu dobio je priliku da bude glavni igrac i bukvalno se raspao, njegovu ulogu preuzeo Rakicevic i izgurao sezonu vrlo dobro i dosao u situaciju da se Zvezda i Partizan otimaju oko njega, na kraju nije dobio sansu u CZ i sad se vise ne zna za njega, a Pot zaobilaznim putem do korektne uloge u Aba ligi

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

• 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 80
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]