Stare teme
By Gsk133
On ne može da dodje na nivo Rebica. Svi pobrojani plejmejkeri su bili dobri(neki i odlicni) i zahvalni igrači. Uskoković je limitiran u svakom pogledu.
Korisnikov avatar
By MileBL
Moze, samo dobar mentor, ima vremena za njega, a nema gde ni zuriti sa 22 igra EL

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao: Čet Jun 03, 2021 10:15 pm Moze, samo dobar mentor, ima vremena za njega, a nema gde ni zuriti sa 22 igra EL

Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Sto se njega tice, sve mu je u glavi kako ce prelomiti... Ali kao sto kazes, igra EL na poziciji pleja relativno mlad, ne vidim bolje uslove da preklopi na dobrog igraca.
By Gsk133
Koliko je kosarka propala i slaba, tj nivo kosarke i igraci danas dovoljno govori i to da Uskokovic igra evroligu. Do 2010-e ne bi mogao da igra ni u drugoj srpskoj ligi. Ni u evroligi ne postoje igraci koji se mogu nabrojati na prste jjedne ruke koji prave razliku. Meni se ne svidja ova kosarka danas i sta god ko mislio igraci poput Karla Hajnsa, Danstona i svi tipovi takvih igraca na poziciji 5 su unistili evropsku kosarku. Kad se setim nekad Rebraca na 5, Tomasevic na 4, a danas Hajns, Danston, Veseli, Pojtres igraju klasicne petice... Sve ove igrace bi Rebraca nosio u zubima i davao koseve. I ne samo Rebraca i Radja, Papadopulos, Hafman, Grifin...
Korisnikov avatar
By Zex88
Jok, rešenje je da radimo, a ne da sviramo..
Koji bi klub u Evropi dao približno šansu Pokuševskom kao Oklahoma?
Da li bi neko dao minute kao Real Tristanu?

Tebi Obradović izbacio Dobrića iz 12..

Naši novi treneri su uglavnom kukavice i idu linijom manjeg otpora..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

By Gsk133
Meni kao navijacu iz suprotnog tabora smeta sto je vredjan Sasa Obradovic. Kao jedna od najvecih Zvezdinih legendi on to nije zaluzio, a sto se mene tice ima veliko postovanje za sve sto je uradio u reprezentaciji. Sramota treba da bude svakog ko je vredjao Obradovica. To bi isto bilo kao kada bi ja vredjao Micu Berica. Pre bi sebi ruke i jezik odsekao.
Korisnikov avatar
By Zex88
Saša je ispao bezobrazan kao i prošli put kad je zapalio u Budućnost..
Dočekan je ovacijama, imao budžet, podršku i šta je uradio? Upropastio nas.. I tražio bonus za kup..

I opet ta vređanja su bila na društvenim mrežama.. Slažem se da ne treba da se vređa, ali nas je baš osakatio, tako da razumem bes ljudi..

Btw, izgleda bez Voldena i Lojda u finalu.. Ok, kapiram za prvog, ali za drugog mi tako smrdi..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

• 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 80

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]