Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Imate vi dovoljno kvaliteta za osvajanje lige, a sa druge strane imate i dovoljno vremena da se uigrate lepo, pogotovo sto revijalno igrate EL sa ozbiljnijim timovima, sto vam je odlicna priprema. A sa druge strane sad vam se polako i vracaju svi igraci, dok se to lepo uigra i digne energija bice to to. Ne bih na vasem mestu sumnjao u duo Covic-Radonjic.
Korisnikov avatar
By Lepus
Gadi mi se i kosarka i Zvezda kada vidim jebenog Simonovica.
Korisnikov avatar
By MileBL
Situacija takva da se zapitas da li ovi ljudi treniraju.
Fino je videti da Radonja da sansu Uskokovicu, ali ovu utakmicu je bitno dobro otvoriti, onda daj sve najbolje sto imas na parket i stvoris neku prednost, ovako smo se uveli u kontra ritam i pitanje kako cemo ovo okrenuti

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By djokonda
Za našu reprezentativnu košarku mnogo je dobro ovo što Radonja radi sa Uskokovićem...mi smo jako tanki sa bekovima u generacijama ispod 95., a Uskoković je jedan od retkih koji je na reprezentativnim takmičenjima mlađih kategorija pokazivao potencijal tako da je jako bitno da ono malo talenta što imamo na bekovskim pozicijama izguramo kako znamo i umemo. Za pleja jedini način da se razvije je da igra i greši jer samo tako će mu se vremenom košarka na najvišem nivou ''usporiti''.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Za reprezentativnu kosarku je jako bitno sto ste konacno dali otkaz Simanicu, jer sad moze da ode negde gde ce ili dokazati da moze ili dokazati da ne moze. Koliko sam upucen, kod njega je vrlo teska prica, odakle je dosao, sta je dobio kad je dosao u CZ i glava mu je problem prvenstveno. Verujem da ce mu neka druga spanska ili Krka-Zadar klubovi biti sledeci korak u karijeri.
Korisnikov avatar
By djokonda
Salvatore Guliano napisao: Pet Mar 12, 2021 10:25 am Za reprezentativnu kosarku je jako bitno sto ste konacno dali otkaz Simanicu, jer sad moze da ode negde gde ce ili dokazati da moze ili dokazati da ne moze. Koliko sam upucen, kod njega je vrlo teska prica, odakle je dosao, sta je dobio kad je dosao u CZ i glava mu je problem prvenstveno. Verujem da ce mu neka druga spanska ili Krka-Zadar klubovi biti sledeci korak u karijeri.
Ja Simanića ne vidim kao bitnu stavku za budućnost reprezentativne košarke...tu su već sada Pokuševski, Smailagić...ima odličnih mladih četvorki poput Jovića, Tristana Vukčevića...tu su i Matija Belić, Nemanja Popović...bar sa pozicijom 4 ne bi trabali da imamo problem u sledećih 10-15 godina. Bilo bi mi drago da oporavi karijeru, pre svega zbog njega, a i zbog reprezentativne košarke, gde nam sigurno ne bi škodilo da imamo još jednu kvalitetnu opciju na četvorci.
Korisnikov avatar
By djokonda
skeske napisao: Pet Mar 12, 2021 11:35 am Neka odigra sledecu sezonu u Megi, pa neka vidi sta ce dalje.
Teško da je Mega za njega...tamo će forsirati Jovića, ne treba im on. Po meni bi najbolja opcija bio neki stabilan ABA-ligaš...Mornar, Budućnost možda, Igokea...možda i Borac ako bi igrao prvu ABA...pa i Partizan, što da ne...ne vidim da postoji dostupna bolja domaća opcija na 4.
Korisnikov avatar
By MileBL
Lazic kaznjen dve utamice i 6000€, mogli su ga malo zesce po dzepu klepti, to vise boli

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

• 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 80
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]