Nestvarna napadacka utakmica sto se nas tice, od njih se tako nesto i ocekuje, ali neko ko nije gledao utakmicu npr. pogleda statistiku i vidi da su oni imali bolji % suta i sa bacanja i iz igre, da smo imali isto skokova, da su oni imali jednu vise asistenciju i izgubljenu, faulovi 18-20, dakle sve tako neizvesno i izjednaceno pa i timski indeks 98-98 i onda se zapita kako su ovi dobili. Dobili smo to je bitno, konacno dobra energija! Sut nestvaran 3 trojke smo vise pogodili od Uniksa koji je dosta divlja ekipa, kao sto rekoh u najavi, ali 16/29 trojke, 19/36 za dva i 3/6 bacanja. Konacno prava partija Pejdza i ono sto on najbolje zna da radi i sto treba da radi, 8/10 trojke, za 2 nije sutirao uz 1/2 bacanja, indeks 23. Radetova uloga ove godine dosta drugacija, ima vise neke slobode za kreaciju u igri kao sekundarni plej, igra od 2-4 pozicije, juce 2/5 za tri i 4/5 za dva, uz cak 8 skokova i 4 asistencije za indeks od 22. Danga je na sve ono sto odlicno radi bez lopte kako u napadu, tako i u odbrani, konacno dolaskom Filipovskog dobio i poenterski ucinak, te je ubacio 2/5 trojke uz jednu dvojku iz dva pokusaja. Kodi je nakon par utakmica ponovo poceo da vuce, jer po meni mu je prijao tempo kojim igra Uniks, stoga 15 poena, 4 asistencije.
Zanimljiva utakmica, prilagodili smo se Uniksovom ritmu i pokazali i sebi i drugima da mozemo da igramo nesto brzu igru, naravno da nismo pogodili sve ovo opet bi smo pukli sa 10 razlike, ali generalno dosta suteva za 3 smo uzeli sto mi je zanimljivo i nismo to radili od kad je Muta otisao

Timski dobra partija, svi koji su ulazili su dali svoj doprinos, a povratak Mozlija je znacio mnogo, mi prosto igramo mesec dana bez krstenog centra...
Ceka nas u cetvrtak Huventud koji nam dosta duguje i koji je osakacen izostancima sinoc izgubio od Backersehira, te bi pobedom u toj utakmici mogli da zavrsimo posao oko plasmana u sledecu rundu.
Inace, ne znam da li ste primetili da su od sinoc bombasticni naslovi i velicanje Filipovskog...