Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Pavac
Ne znam o kakvim turnirima je rec, ali sto se tice Srbije ovi gradovi bi imaju ok infrastrukturu, lokaciju, sta god... Beograd, Ns, Nis, Kragujevac, Zrenjanin, Sremska Mitrovica, Vrsac, Kraljevo..
Inace, zadnjih par godina se Nedimovic borio da se KRK igra u Mitrovici ali nije uspeo to da sredi.. glavna stvar je nemogucnost razdvajanja navijaca, mogu se oni razdvojiti na severnu i juznu tribinu ali su one previse male, cisto sumnjam da bi i jednih i drugih bilo po 400-500.. Zanimljivo bi to bilo generalno, imala bi policija velik posao, baas bi se makljali, mada mislim da bi smcz lagano to pocistili, bas su jaka ekipa.. jsfm je ekipica, bas mala ekipica..

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By The Answer
Raspada se ABA jedno trideseti put u poslednjih nekoliko godina, hau jes nou, nariču juče mediji kao da ne znaju da ga Čova, SNS limar i Bokan mere preko tih računa. Ne bojte se, preživeće liga kao što je i prethodnih 29 puta.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ta dvaba je skup rekovalescenata, propalih talenata i veterana... Gledao sam sinoć Sutjeska - Zlatibor, ono je bas užasno nizak nivo kvaliteta, ali mi je drago da postoji ta liga jer i njoj mogu da se kale i prave mladi igrači.

Što kaže skeske previše dominantan a mator ubija u ligi, ko i Rasko u kls
Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao: Ned Dec 13, 2020 6:04 pm Nikola Jovanovic igra dobru sezonu

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Jedan od onih igraca koji mogu imati sjajne ABA karijere, cak mogu dobro igrati i EK, i to je to. Mislim da je to OK, ne mogu svi biti EL igraci.
  • 1
  • 482
  • 483
  • 484
  • 485
  • 486
  • 515

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.