Stare teme
Korisnikov avatar
By Pavac
Ja se iskreno nadam da dolazi Dzile, iako ne znam cemu toliki Miletov strah. Jedini trener koji je mogao da napravi uspeh i od kog je trebalo strahovati je Trinkijeri, a Dzile je mnogo slabiji trener. Dobra stvar je sto je grobar i sto voli situacije u kojima mora da gasi pozar. Po meni losa stvar je taj njegov smekerski stav i forice, nikad mi se to nije svidjalo..

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Meni Dzikic nije neki trener, pogotovu neko ko ce vratiti Partizan u Evroligu. Moze da ugasi pozar i uzme kup i to je sve.

Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka

By milanezija
Jeste ali je krater u odbrani koja je i ovako sramotna ove sezone. Setite se kad pusta trojke da se sutiraju jer ne moze da krene prosle sezone
Korisnikov avatar
By Antoine
MILOS OBILIC napisao: Ned Nov 01, 2020 12:44 am Meni Dzikic nije neki trener, pogotovu neko ko ce vratiti Partizan u Evroligu. Moze da ugasi pozar i uzme kup i to je sve.

Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka
Neka uzme ABA, ne bi mu bio prvi put.
Korisnikov avatar
By Zex88
Vidim da se raspisaše na tviteru da Kodi ide iz Partizana.. Neka fora, trač?

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Antoine
Antoine napisao: Čet Okt 29, 2020 6:08 pm Nijedan normalan domaći trener neće hteti da se valja u ovom blatu.
Da citiram sam sebe. Toliko od Džileta.
Korisnikov avatar
By Pavac
Normalan domaci trener? Sta je onda opcija? Da bunarimo nekog stranca? Ili da navijamo za koronu? :dance:
By Gira PFC
Korona radi svoj posao.
Juče objaviše da se meč protiv Huventuda odlaže, ali jutros kažu da to nije skroz sigurno. Španci imaju novo testiranje danas i od tih rezultata zavisi da li dolaze ili ne. Realno, u kakvoj smo formi i ovako bezglavi (mislim bez trenera), za nas je i bolje da se ne igra.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Dzile mi se kao opcija za novog trenera nije preterano svidjao, ali opet covek zna zanat, ali je sa druge strane kancerogen za sredinu jer gde god da je bio nije mogao duze od 1.5 godine da se zadrzi kolko god mu dobri rezultati bili. Ruku na srce meni je najomiljeniji period u novijoj istoriji KKP bio ta sezona Dziletom, kada su nam igrali Vilson, Vrabac, Ratkovica, Lukovic, Andric, Vanja i jedan jedini neponovljivi Ceda Vitkovac, njih sam voleo kao rodjenu bracu i izuzetno sam ih postovao zbog toga sto su uradili za nas klub, sto su svi zajedno dali maksimum i uspeli da se sa zacelja popnu do plej ofa, gde smo cak jednom i dobili Zvezdu u seriji. Sve posle toga je bilo po meni mlako, do prosle sezone kada nas je Trinki utegao.

Ja sam podrzavao Scepu, ali ocigledno da nije bio spreman za ovakav izazov, mislio sam da ce moci da raste uz ekipu, ali izgleda da sam se prevario. Nadam se da ce zavrsiti kao Canak, tj. da ce trenersku srecu naci na nekom drugom meridijanu i dokazati da je mogao vise.

Filipovskog bih pre svih zeleo da gledam na klupi jer je covek skupio dosta iskustva i radio u veoma rezlicitim, zanimljivim i uspesnim sistemima, od Olimpije, Turova i Zeljone Gore, preko Lotomatike, Banvita i Monaka, do CSKA gde je bio pomocnik. Sa Banvitom je 2017. osvojio kup sto u tom trenutku nije bilo uopste lako s obzirom na konkurenciju, ali svakako mislim da je neko ko moze da donese kvalitet i autoritet u tim.

Od ostalih opcija koje se pominju Miloje sam siguran da nece ni pokusavati, Jovanovic ne vidim sto bi menjao bezbriznost u Megi za pakao u Partizanu, Zoc je naucna fantastika, za Pesica nemamo pare, Radonjic nije lud da dodje. Pominje se negde i Plaza, za kojeg takodje smatram da niti je dovoljno lud niti mi imamo novca. Vukoicic se negde pominjao, al mislim da je on ispucan i nedokazani talenat i da nije za seniorske timove, vec da mu je idealno u juniorskoj konkurenciji.

Tim je po meni i vise nego dobar za nase ambicije, samo mu fali kormilar, mozda je najbolje da to bude neki strani trener zbog autoriteta i mogucnosti manipulisanja njime od strane uprave. Prosto ce biti nevidjena zal ukoliko se ovaj tim rasturi i ne uradi nista konkretno, jer ima mnogo potencijala.

Bojim se samo da ne zavrsimo u komediji u kojoj ce nas voditi Gagi Nikolic, Muta ili Jakovljevic, ukoliko se to desi moracu da prestanem da pratim nas Partizan.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 78
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]