Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Lucky
Na osnovu čega je otkazana utakmica Borac - Mornar, kad zvanično imaju samo 2 zaražena igrača? Po čemu to toliko utiče na mogućnost odigravanja?

Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lucky
Pa jednostavno ne vodiš one koji su pozitivni. Kako je Zvezda igrala sve utakmice iako je Terry bio zaražen.

Korisnikov avatar
By MileBL
Valjda Teri nije bio u duzem kontaktu sa ostatkom ekipe
U ovom slucaju Mornar i Borac ce imati vremena da nadju novi termin pa nema svrhe rizikovati
Jedino CZ u Aba ligi zbog EL je u problemu sa odgadjanjem utakmica, ostali imaju dosta slobodnih termina za nadoknadu zaostalog.

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Kakvo samoubistvo Fmp-a u Pg.. Imali su priliku da dobiju, ali gomila gluposti u finišu.. Još se Ulubaj povredio, deluje teže..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Lucky
Ne znam kako vi ali ja živ nisam da dočekam da vidim kako će funkcionisati ovaj ABA2 bubble sistem. Nikad nisam bio u Čajetini ali prosto ne mogu da poverujem da tu ima infrastrukture za koliko-toliko normalno funkcionisanje 14 profesionalnih sportskih ekipa u trajanju od 10 dana i u normalnim uslovima, a pogotovo u uslovima mnogih ograničenja iz zdravstvenih razloga.Ili ja možda pretjerujem?

Korisnikov avatar
By Zex88
Pa što se tiče smeštaja, to mislim da nije problem.. Ima dvorana na planini, ima dole u gradu.. Mislim da će moći da se organizuju..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Lucky
Ok, znači to je to. Koristi se infrastruktura turističkog kompleksa, a pošto je i mrtvi period što se tiče posjećenosti, neće biti ni problem provesti mjere zaštite. Kontam da se mečevi igraju u jednoj dvorani a za treninge im treba još 3-4 dvorane.
Šta mislite ko bi još mogao da bude domaćin na ostala dva turnira? I ko to sve finansira? Aba?

• 1
  • 481
  • 482
  • 483
  • 484
  • 485
  • 515
KK Crvena Zvezda 26/27

Пише се свуда да долази Крис Џонс,па ајде да бац[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.