Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Tomas je u Evrokupu bio najbolji igrac Partizana, nema potrebe za njegovim odlaskom, a Angola je naravno visak, samo budala je mogao da misli da ima mesta za njega pored Zagorca, Dangube i Trifunovica.
Korisnikov avatar
By MileBL
Ceetvorka bez suta u danasnjoj kosarci ne prolazi, a Tomas nema drugih izrazitih kvaliteta da bi to kompenzovao

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Antoine
Danas se u novinama pojavila info koju sam pominjao ovde ranije, za Mosleya je stigla ponuda Makabija koja je odbijena, od tada je njegovo nezadovoljstvo dovelo do manje minutaže. Slično kao i sa Thomasom, Šćepanović nema dovoljno veliki k.... da bi mogao tek tako da ga šilji.
By Gira PFC
Antoine napisao: Uto Okt 13, 2020 12:17 pm Danas se u novinama pojavila info koju sam pominjao ovde ranije, za Mosleya je stigla ponuda Makabija koja je odbijena, od tada je njegovo nezadovoljstvo dovelo do manje minutaže. Slično kao i sa Thomasom, Šćepanović nema dovoljno veliki k.... da bi mogao tek tako da ga šilji.
Slažem se, Šćepanovićevo inaćenje i izigravanje čvrste ruke može da nas košta još izgubljenih mečeva i još lošije atmosfere u timu. Nezadovoljstvo igrača je ozbiljna stvar i kada se isto pojavi u ekipi mora se reagovati brzo, ali pažljivo, od slučaja do slučaja, ne treba uvek isti pristup da bude, jer su i sami igrači kao ličnosti različiti.
Međutim, niko konkretno ne objavljuje koji su razlozi sukoba sa Tomasom, a trenutno mi deluje da su navijači pre na strani igrača, nego li trenera.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nisam gledao mec, samo vidim da Pejdz po statistici nije u formi ove sezone, da Mozli igra 3 minuta, a Jankovic 25. Gordica treba oterati i dovesti beka, umesto Jankovica, a mozda i Tomasa krilnog centra i trenera umesto pocetnika.
Scepanovic koji kaze Obradovicu da nece da se vrati u odbranu jer mu protivnik sigurno nece dati loptu u ruke nikad ne moze da bude kosaraski trener.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Nesto debelo smrdi u ekipi Partizana, jucerasnja utakmica je sramota za klub jer mi onako nismo igrali od Mutinog mandata. Silji se ona stvar na Tomasu, igramo sa smal ball postavom gde S.Jankovic puca kao da je Entoni Dejvis, igramo sa 3 beka a ne igra se nikakva smislena akcija, malokrvnost na sve strane, poremecena hemija... Lako je ovo krenulo nizbrdo. Ali ima tu i dobrih strana u vidu konstantno dobrih partija Jaramaza i Dangubica, CMM prosto mora da ima vise slobode inace cemo ga ugusiti. Sinoc smo u jednom trenutku 3/4 zagrizli i spustili prednost sa par ukradenih lopti CMM i nekih lakih poena, ali to je bio samo odraz njihove opustenosti. Nesto fali ovom timu i nesto debelo ne valja, sinoc smo igrali sa mozda 40% snage i to je nedopustivo.
Korisnikov avatar
By Antoine
MILOS OBILIC napisao: Sre Okt 14, 2020 11:23 pm Nisam gledao mec, samo vidim da Pejdz po statistici nije u formi ove sezone, da Mozli igra 3 minuta, a Jankovic 25. Gordica treba oterati i dovesti beka, umesto Jankovica, a mozda i Tomasa krilnog centra i trenera umesto pocetnika.
Scepanovic koji kaze Obradovicu da nece da se vrati u odbranu jer mu protivnik sigurno nece dati loptu u ruke nikad ne moze da bude kosaraski trener.
Gledaj malo pre komentara, pomaže dosta. Paige nije u formi jer se vratio u čanak-mode pa ili prenosi loptu ili stoji u ćošku. Mozli je igrao 3 min jer se povredio. Janković je igrao 25 jer je bio najbolji u prvom poluvremenu.
Sa drugom rečenicom se u potpunosti slažem.

Pominje se po kuloarima Sašo Filipovski...
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 78

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]