Stare teme
Korisnikov avatar
By gramada
Trinkijri je otisao 99.99999999999999% jedino sto nije potvrgjeno, dal je jajara to j je vec drugo pitanje ali veca jajare je uprava kluba sa predsednikom, trebali su da obave razgovor dali Trinkijeri ostaje pa da odlucuju koje takmicenje ce da igraju, posledica odlaska trenea je i Voldenovo i jos nekog. Igraj sad Eurocup sa trenjerom iz trece lige i ko zna kakvcim sastavom................
Korisnikov avatar
By gramada
BogdanB napisao: Pon Jun 29, 2020 6:34 am Ko je taj trener iz trece lige sto nam je dosao?

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka
Tako se kaze, zvanicno ni ovaj nije otisao mada jeste........................
Korisnikov avatar
By BogdanB
MILOS OBILIC napisao:Zeljko Obradović Slika

Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka
Casovi ljubavi :D

By Gira PFC
Loše vesti danas po portalima, u poslednjih sat vremena svi pišu da je Trinkijeri preko agencije koja ga zastupa podneo zahtev za raskid ugovora.
Mislim da su nam ambicije za sledeću sezonu naglo splasle... :(
Nisam se zabrinuo kada je rečeno da odlazi Gordić, vest o Voldenu me je iznenadila, ali i to sam nekako prežalio. Ali Trinkijev odlazak je po meni, u ovom trenutku, nenadoknadiv. Ključ dobrih rezultata u sezoni 2019/20 je bio upravo on. :doh:
Korisnikov avatar
By gramada
Ma najbolje sve ispocetka trecs liga, ne vredi trisiti novac na Bez veze...
Znalo se pre par Dana Muslim da ce Jos neod igraca napustiti klub
Korisnikov avatar
By BogdanB
Klasična italijanska skola.
Sve fino, ulizuje se, smeska se a prvom prilikom zabije ti noz u ledja.
Jebo ga ja onoliko puta koliko je ponovio rec institucija

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Gramada pa sta ako je Italijan pobegao, jel smak sveta? Ionako je samo izjavama glumio laznog Dula Vujosevica.

Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
E
Gira PFC napisao:Loše vesti danas po portalima, u poslednjih sat vremena svi pišu da je Trinkijeri preko agencije koja ga zastupa podneo zahtev za raskid ugovora.
Mislim da su nam ambicije za sledeću sezonu naglo splasle... :(
Nisam se zabrinuo kada je rečeno da odlazi Gordić, vest o Voldenu me je iznenadila, ali i to sam nekako prežalio. Ali Trinkijev odlazak je po meni, u ovom trenutku, nenadoknadiv. Ključ dobrih rezultata u sezoni 2019/20 je bio upravo on. :doh:
Giro dobri stari prijatelju, ne brini se, sto bi rekao onaj pametan covek spasa nam nema, propasti ne mozemo. Nas KKP je pogresnim putem krenuo jos one godine kada smo redovni zajedno bili u Pioniru, kada je umesto restarta vestacki gurana neka borba za vise. Prosto tada je bio trenutak za restart i posto se isti nije desio, nikad se necemo oporaviti, sem ako ne pocenemo da radimo ono sto je jedino logicno, a to je da stvaramo igrace. Sve ove godine izigravamo sparing partnera manje ili vise bezuspesno, klinicki smo odavno mrtvi, samo nas ozivljavaju koliko njima treba zbog raznih interesa.

Ja znam da ja, kao i svi vi nemam drugi klub i necu prestati da volim svoj KKP, ali ovo sto nam rade zadnjih godina je porazavajuce za razumnog coveka. Tako da i u beton ligi igrali ja sam tu uz njega. Poenta je da sam vise uzivao u utakimcama kada nas je vodio Pera Bozic sa Cveletom, Milutinovicem, Vanjom, Vitkovcem i Djumicem nego proslih par sezona.

Pozdrav svima !
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 94

Играли смо одлично прву четвртину и изгубили је,ст[…]

KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]