Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Nisam gledao mec,jel skrivio Sale nesto ili ce Mile da se vrti po krevetu veceras? :D
Korisnikov avatar
By Pavac
Svaka cast momci
Nema sta da se kaze, svi ste sve rekli

Ko nam najvise odgovara iz grupe sa kojom se ukrstamo, sad kad smo definitivno prvi..

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Zex88 napisao:Nisam gledao mec,jel skrivio Sale nesto ili ce Mile da se vrti po krevetu veceras? :D
Dobar je bio ali nije mogao protiv ekipe koja je porobila trziste
Lijepo je nasao resenje da loptu spusti na niski post kad bi centar Partizana preuzeo beka, to treba biti domaci zadatak za Sakotu, samo na drugoj strani nista nisu mogli odbraniti pred kraj

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

By Gira PFC
Auu, sjajan meč! :) :clap:
Nekako smo ušli u njihov ritam u prvom poluvremenu i samo sam se nadao da ne izgubimo sa prevelikom razlikom. Međutim, pošto smo se trgli u trećoj četvrtini, počeo sam da se nadam i to sve ozbiljnije kako je meč odmicao. I mic po mic, stigosmo ih i onda u poslednjih 30-tak sekundi je bilo za pamćenje. :)
Realno, kod nas je jedino Walden bio napadački raspoložen. Thomas se u drugom probudio i možda nagovestio rast forme, a i mali Trifa je bio vrlo hrabar, svaka mu čast! Uz njih bi dodao Mozlija i njegove monstruozne blokade, stvarno je defanzivna zver!
Gordić je po mom mišljenju rekao pravu istinu Trinkijeriju - da se on nije povredio, mi ne bi pobedili, odnosno Walden ne bi dobio onoliko minuta i slobode u igri.
Ako se ne varam, Toine je skoro pisao baš o tome da mu se ne sviđa ta podela minuta između njih dvojice i da bi Voldenu trebalo dati punu slobodu u igri. To se sinoć pokazalo tačnim. Zato uopšte nisam siguran da bi nam za našu ligu bio dobar izbor da zadržimo u timu i Voldena i Gordića. Gordić se vodi kao bosanac, kod nas igra kao stranac i to mu je veliki minus. On uopšte nije loš igrač, ali Walden je bolji i ako budemo mogli da ga zadržimo i za sledeću sezonu, to bi bio pun pogodak.
Videćemo naravno i koliko će Gordić odsustvovati, a i upitno je koliko je teška povreda i Redinga. Biće nezgodno ako se crne prognoze oko oporavka Redinga obistine.
Za kraj da dodam da se nadam da će ovaj meč podići Tomasa i da će se vratiti u formu sa početka sezone i da ako tako bude, Budućnost u nedelju je sledeća na redu za "žetvu". ;)
Korisnikov avatar
By Antoine
Unleash the dog. Drago mi je da je Waldo pokazao MVP pedigre, nije ovo incident, čovek je igrao ovakvu sezonu lani. Jedan je od igrača koji trebaju imati slobodu, ne Gordić, ne Zagorac, ne čak ni Jaramaz.

Sa Reddingom ovaj tim ima drugu dimenziju. Kreacija napada nam je opala naprasno njegovom povredom. Individualna rešenja do juče češće nisu prolazila nego što jesu. Gordić je ok, pauza će mu taman prijati.

Inače, neverovatan mi je način na koji se Redding povredio. Long story short, Janković ga je prozivao kako ne može da iščupa bench press sa 120kg, posledica je naša skraćena rotacija... :shock:
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ajde da ne hvalimo carinika gordica.. On ako uradi dobru stvar, sledećih deset upropasti jer drka loptu ceo napad.

Ajde sto je jankovic stetan na terenu ali očigledno je stetan i po igrace u teretani

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By BogdanB
Sutra se ocekuje puna arena, trebace vetar u ledja. Ocekujem na fazonu kao protiv cedevite, da nam nestane goriva

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

• 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 94

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]