Teme o ostalim sportovima
By Tamerlan
Zex88 napisao: Sre Dec 11, 2019 1:26 pm Što je Novak podbacio?

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
podbacio je u sklopu trke za statusom najboljeg svih vremena (samo 2 GS+2 mastersa, uz izgubljenu idealnu šansu da završi godinu na 1. mestu i tu bez ikakve muke ostane do početka februara).
Korisnikov avatar
By The Answer
Ta šansa je propuštena u prvoj fazi protiv prve i mislim treće reprezentacije sveta, stvarno ne vidim razloga za kuknjavu. Kao moj tast kad krene da se priseća medalja iz '80-ih, ostali ljudi u tom vremenu, to em nije bila Srbija em nije bilo ovoliko jakih reprezentacija, baš te Norveške i Holandije nije bilo za početak.

Da smo stalni učesnici velikih takmičenja i drugih faza na tim takmičenjima u obe konkurencije je sasvim dovoljno i neka ponekad bljesnu i odu po medalju.

Druga faza je odigrana iznad svih očekivanja, bez Andree Lekić, a prolaz na kraju nije ni zavisio od nas.

Ja nisam nezadovoljan, nije rukomet vaterpolo.
Korisnikov avatar
By Zex88
Samo 2 GS Nije Novak tu podbacio ništa specijalno, dobra sezona.. Kad bi bio na ovom prolaznom vremenu, prestigao bi sve..

By milanezija
Najtuznije je sto bi se devojkama najvise isplatilo 7.mesto :doh:

Ovako mora pasti bar jedna evropska ekipa u kvalifikacijama a kao 7. bi imale Kinu i Argentinu

Mada ne zalim se, prezadovoljan sam viđenim. Los mec samo protiv Holandije
Korisnikov avatar
By The Answer
Ali onda bi prvo morale da dobiju Švedsku prekosutra zar ne? Tako da eto evropske svakako.

Ja sam zadovoljan, takk Norge 🇳🇴 😊
Korisnikov avatar
By Zex88
Ne ostaje..

5 titula, 2 GS, 2 mastersa..

Ukupno je za prethodne dve uzeo 6 trofeja..

By Tamerlan
Ako ovu godinu posmatraš zasebno, tj. van konteksta trke za status najboljeg ikad, može se reći da je sezona solidna. Ali ako je gledamo iz ugla ostvarenja Novakovog životnog cilja, kao i iskrene i vatrene želje svih nas da bude iznad Rafe i Rodžera kad se bude sumirao učinak sve trojice, onda je sezona loša.

Ne možeš me uveriti u suprotno.
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 146
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27