- Pet Nov 15, 2019 10:00 pm
Promena trenera, po meni, ima smisla, samo ukoliko nađete fine pare da platite dobrog trenera i da dovedete 2 igrača...bez dovođenja igrača nema smisla, a opet dovoditi igrače ima smisla samo treneru kojem želite da date šansu. Plašim se da ste za ovu varijantu nemate para i da jedino možete da priuštite jeste nov trener i novi igrači tek od nove godine, a dotle da trpite ovo i nadate se najboljem. Siguran sam da je najgore moguće rešenje za vas u ovom trenutku promena trenera bez promene igračkog kadra.
Lepus napisao: ↑Pet Nov 15, 2019 9:36 pm Gledao utakmicu uživo. Poludio sam. Gavrilović ako sam ne ode neka se ubije. Mada, nije ok kriv, kriv je onaj ko ga je postavio.Stvarno misliš da bi neki drugi trener, sa ovom grupom igrača, uspeo da uradi nešto više? Nije stvar da branim Gavrilovića kao Gavrilovića...pre sam stava da česte promene trenera nigde ne vode, jer ako ovog smenite posle 5-6 utakmica, onda je logično i sledećeg isto tako da smenite posle 5-6 ovakvih utakmica (a mislim da je to neminovnost imajući u vidu igrački sastav). Vi ste prvi koji treba da se plašite brzih promena trenera jer su vas uvek vodile u raspad ekipe...pa koliko ste samo puta pozivali na smenu Radonjića (daleko od toga da tvrdim da je Gavrilović nivo Radonjića...govorim o principu).
Promena trenera, po meni, ima smisla, samo ukoliko nađete fine pare da platite dobrog trenera i da dovedete 2 igrača...bez dovođenja igrača nema smisla, a opet dovoditi igrače ima smisla samo treneru kojem želite da date šansu. Plašim se da ste za ovu varijantu nemate para i da jedino možete da priuštite jeste nov trener i novi igrači tek od nove godine, a dotle da trpite ovo i nadate se najboljem. Siguran sam da je najgore moguće rešenje za vas u ovom trenutku promena trenera bez promene igračkog kadra.

Žao mi čoveka koliko je pogubljen..