Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Nesto ne radi Tapa talk???
Sta reci za igru, jbg, ocigledbo je da L Braun nije prilagodjen na evropsku kosarku, na momente pokazuje kvalitet, na momente se gubi, Juniora je Kari odlicno skautirao da ne zna lijevom rukom nista i konstatno usmjeravanje i udvajanje i eto izgubljene, tu su prelomili utakmicu
Citam da trazimo pleja, bas me zanima koga planiraju mjenjati
Sto se tice napusavanja Filipa, svaka cast onome ko je to uradio, samo budale cute i gledaju, neki ce na ovo reci da se ne moze tako odnositi prema igracu kluba za koji se navija, ali na bezobrazluk se samo bezobrazlukom moze odgovoriti
Korisnikov avatar
By djokonda
MileBL napisao: Čet Okt 24, 2019 11:53 pm Sto se tice napusavanja Filipa, svaka cast onome ko je to uradio, samo budale cute i gledaju, neki ce na ovo reci da se ne moze tako odnositi prema igracu kluba za koji se navija, ali na bezobrazluk se samo bezobrazlukom moze odgovoriti
A brate, ciganski je to...nije on kriv, trudi se, ali jbg, udario je u zid i šta sad? da odbije da uđe u igru kada ga pozove trener? Prilično sam siguran da kada bi uzeo u obzir pare za koje igraju svaki od igrača u rosteru i partije koje pružaju da Fićo nije pri vrhu liste najgorih...pa jbn Lazić zaslužuje više napušavanja, igra za veće pare, a igra kurac...o većini stranaca da ne govorim...Đenka - ono što on igra zaslužuje Lazićevu platu od pre par godina a ne ovo što dobija - dečko je trenutno na nivou Lazića iz boljih dana, odličan u odbrani, u napadu ni za kurac. Ovde je najodgovorniji onaj koji je sastavljao roster - prenatrpano na krilnim pozicijama , a rupetina na pleju - jedan bez iskustva u Evropi, a drugi daleko od željenog kvaliteta, trećeg ni nema. Ko je pravio ovaj roster kao da je škola bivšeg selektora - jebeš bekove, bitan je size.
Korisnikov avatar
By Lepus
U tome i jeste poenta, sve si fino opisao. Nije Filip kriv što ne može, on je eventualno kriv što sam to ne skonta pa se i sam povuče. Naravno, to je mnogo lakše nama reći ovako sa strane, jer svaki igrač vjeruje da može igrati.

Glavni krivici su njegov otac i treneri koji ga slušaju pa prave tim u fazonu da je on must backup play, a ovamo nakrcavaj igrače. Jbt, Simanića/Dobrića/Davidovca je lako "zatrpati" pojačanjima na njihovim pozicijama, pa neka se bore za minutažu, a što se kao prvi play dovodi neprovjeren igrač, pogotovo za EL, nebitno, bitno je samo da Fićo ne ispašta za minute.

Naravno da on nije jedini krivac, ali ne može baš svaku utakmicu da bude slučajno kada on uđe da odmah idemo u minus 15 razlike.
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Od dva najzasticenija igraca-jedan basketas, a drugi rukometas... Ne mere to tako u 2019. :naughty:
Korisnikov avatar
By MileBL
Losa odbrana, lako ispadamo na piku pogotovo da je Filip na parketu ali Edin o Kole to ne spominju, postali su deo Coki's bot masinerije

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
Vec ranije sam pisao, a i ko je pogledao bar jednu utakmicu jasno mu je, ova Mega je totalni odron od ekipe i bilo kakvo komentarisanje utakmice sa njima nema neku korist.
Korisnikov avatar
By Lepus
Koja je ovo banda, sunce ti milo. Ovaj kralj sa kulupe samo posmatra, jadan nema ni predstavu sta nas je snaslo.
Korisnikov avatar
By Zex88
Lepus napisao:Koja je ovo banda, sunce ti milo. Ovaj kralj sa kulupe samo posmatra, jadan nema ni predstavu sta nas je snaslo.
Ha ušao sam da isto napišem.. Bukvalno banda.. Niko ne radi šta bi trebalo, odbrana ne postoji, ali se zato ni ne trude..

Tandem plejeva bole oči od njih.. Treba znati da izgledaš ovako bedno..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
Neće se Junioru da postigne koš polaganjem, pa čak kad je i sam..

A da probamo sa Đenkom na pleju pošto ova dvojica ne znaju gde biju a pozadi su još gori?

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 124

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]