Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Neko ko dobro poznaje Aba region, dakle stranac po mojem misljenju nije resenje, stranac trener bi imao problema dobiti ove ekipe iz donjeg doma Aba lige, ovde se mora poznavati svaki igrac u dusu za dobru pripremu utakmice, o vodjenju utakmica u plej ofu da ne pricam, uglavnom traziti nekog ko je sto blizi ovome nasem mulju od kosarke

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Peja
MileBL napisao: Uto Okt 22, 2019 6:56 pm Neko ko dobro poznaje Aba region, dakle stranac po mojem misljenju nije resenje, stranac trener bi imao problema dobiti ove ekipe iz donjeg doma Aba lige, ovde se mora poznavati svaki igrac u dusu za dobru pripremu utakmice, o vodjenju utakmica u plej ofu da ne pricam, uglavnom traziti nekog ko je sto blizi ovome nasem mulju od kosarke

+ u EL da zna da motiviše i da koristi maksimalno domaći teren.

Dule Vujošević?
Korisnikov avatar
By MileBL
Dule ima lose zdravstveno stanje, znaci otpada
Duda recimo, njega mozda namole ali on je samo za kratki rok
Ja bih doveo Dzileta ali on je u Estudijantesu, jedino ako tamo ima neki izlaz iz ugovora
Uglavnom ako dodje neko jace ime trazice pojacanja i veca je sansa da za Filipa nece biti mjesta, ukoliko se Coki odluci za neko KLS resenje gledacemo i dalje Filipove bravure

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
MileBL napisao: Sre Okt 23, 2019 5:11 pm Koji pocetnici osim pomocnog Gavrilovica?

Jovovic, Vlada Jovanovic... Sve je to slabo iskusto da bi vodili Zvezdu
Korisnikov avatar
By MileBL
Ako sam dobro razumio Barsa dolazi bez Dilejnija i Klavera, od pre su povredjeni Ertel, Pangos, Ribas, ako se neko od ovih iz druge grupe nije oporavio oni dolaze bez pleja, uprkos problemima koje imamo otvara se lijepa prilika da dobijemo Barsu

• 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 124

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]