Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Nadam se da će i Filip aut..

Gavrilović valjda do daljnjeg preuzima..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL
Ako smatra da je njegova odgovornost za lose rezultate i selekciju tima ovo je ispravna odluka

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Nadam se samo da nije Pirej razlog..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Peja
Po meni loša odluka, ništa sa ovim nismo dobili.

Odlazi trener koji je birao ekipu a doći će drugi koji je nije birao, izgubiće se vreme na uigravanje a glavni problemi (Fićo i Braun) su ostali.

Bojim se nekog scenarija Budućnosti od prošle sezone, dosta toga je slično.
Korisnikov avatar
By MileBL
Ovde se valjda radi o ostavci od strane Tomica, znaci klub se tu ne pita mnogo, ne moze se covjek zarobiti na nekom mjestu ako to ne zeli ili osjeca odgovornost zbog loseg rada

Korisnikov avatar
By Peja
MileBL napisao: Uto Okt 22, 2019 1:17 pm Ovde se valjda radi o ostavci od strane Tomica, znaci klub se tu ne pita mnogo, ne moze se covjek zarobiti na nekom mjestu ako to ne zeli ili osjeca odgovornost zbog loseg rada

Valjda se oseća neka odgovornost i ako izabereš ekipu, potrošiš pare a onda ta ekipa krene očajno.

Sad je najlakše dati ostavku a drugi nek se 'ebe sa mojim izborima.
Korisnikov avatar
By Peja
MileBL napisao: Uto Okt 22, 2019 1:43 pm Bolje ovako nego probleme gurati pod tepih

Pa čekaj zar nije ovo guranje PROBLEMA pod tepih?

Taj Filip se vuče od 2011 u Zvezdi, jedan Pešić nije smeo da ga otera, pa ni onaj sledeći trener, onda je Fićo otišao sam.
Sada iza sebe ima par dobrih utakmica u prošloj sezoni, nije mogao Tomić da ga otera a neće smeti ni bilo koji drugi trener.

Sad samo čekam Sašu Obradovića, kako bi svi zaboravili na Fiću do neke sledeće utakmice.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 124

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]