Valderama napisao:Španija slomila Australiju nakon 2 produžetka. Mark Gasol (34) odigrao najbolju utakmicu u reprezentaciji u kojoj obitava skoro 15 godina, a mi naše igrače teramo u penziju čim prekorače 30tu godinu.Vala, kako su pojedini odigrali, ne bi bila greska da ih posaljemo na pecanje I u banju...
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"

___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Valderama napisao: ↑Pet Sep 13, 2019 1:15 pm Španija slomila Australiju nakon 2 produžetka. Mark Gasol (34) odigrao najbolju utakmicu u reprezentaciji u kojoj obitava skoro 15 godina, a mi naše igrače teramo u penziju čim prekorače 30tu godinu.Šala mala![]()
Duka85 napisao: ↑Pet Sep 13, 2019 4:05 pm Skola je neverovatan. Ispade da smo izgubili od finalista.Ja mislim da je uigranost, adaptacija ekipe i eksploatisanje, odnosno nametanje kriterijuma sudijama glavna stvar, kad ekipa kolektivno igra odbranu rukama, iznad granice faula, to ne može da se sankcioniše, i pobeđuje agresivniji, fizički i psihološki spremnija ekipa... Uz sve to mora da postoji kvalitet, i taktička pripremljenost. Nisam gledao Australija - Španija, znam da Australijanci umeju da budu agresivni preko granice, ali niko sa Španijom ne može da se meri u tome, i pri tom Španija po meni ima kvalitetniju ekipu.
Ozbiljno razmisljam kuda idu ova FIBA takmicenja... ne treba ti mnogo za uspeh, kvalitet je relativna stvar, brzina je No1, KATASTROFALNO SUDJENJE dovodi do potpune zbunjenosti disciplinovanih igraca...
S druge strane mozda je to samo sad a ako se nastavi...
Послато са SM-G950F помоћу Тапатока
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]