Нисам хтео ништа да пишем после оног трећег меча и оне одлуке за техничку (где су прекршена правила, судија није уручио лопту, самим тим ни показао играчу да не сме да приђе) која је уместо разлике од 1 поседа и напада, одведена на 2 поседа и напад. Да не би потурали приче, Загорац није упозорен пре тога!
Ја сам био у шоку још у хали због одлуке судија. Могу да разумем многе ствари, да не видиш да ли је био фаул или не, да ли је био неспортски или не, да ли је фаул у нападу или не, да ли је силазна или не, да ли је газио линију или не, али ово је бре било намерно. Нема блока, сви раширили и твој посао је само да гледаш у човека са лоптом. Одгледаш снимак после, и имаш шта да видиш, није било 3 корака, него 4. Судија који је стајао ближе првом реду столица, је пришао и гледао продор. Баш има леп угао тога, да се зна да није било случајно.
После тога, видиш још једну ствар, претходни напад и 2+1, трокорак. Фино одрађено. Значи не једном, већ 2 пута у 2 напада и примаш 5 поена. Лепо.
Наравно да никоме од играча нећу ништа замерити. Сви су одрадили свој посао, најбоље што су знали, оно што нису знали (али уствари јесу јер је тако већ дуже време, отеће им). Никоме нећу замерити ко се одлучи да оде и надам се да неће остати ни тренер ни играчи.
Све док дајеш легитимитет, тако ти је. Остоја, сада лепо иди код твог вође са севера да ти опет каже да идеш јер имаш посла, почиње утакмица. У последњем мечу у Пиониру, бар се још једном чуло оно што је требало да се чује.
Ђаконда, ти си то тек сада провалио? Штета, годинама је тако, мада боље по тебе што ниси раније знао.
Синоћ, многи који хоће да заузму позиције вође, славе, лудило, а јутрос погледај каква држава, краду тестове, доле вођа. Па неће да може оба!
Никада од клуба нисам узео ништа бесплатно, све своје сам платио и зато могу да поручим управи, а нарочито оном који их је довео, напуше курца.
Рекао бих до неких бољих времена, али ко је са друге стране, не очекујем их.
Довиђења.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!