Stare teme
By milanezija

Odvalise nas posteno sto je najgore

Šut ih krenuo, Grku sve one frljoke ispod ruke upale mi sve promasili, ona 4 bacanja kad nisam slogirao, tu smo i definitivno izgubili mec

Korisnikov avatar
By gramada

glupo je raspravljati o utakmicu i kvalitetu kad smo krenuli bez energije samim tim kad se promase ziceri ondak skroz ode glava i sve se raspada, za razliku od nas oni su krenuli sa energijom izasli iz bonusa posle 2 i po minuta , nemamo pravo na ovakvoj sramnoj igri pricati o sugjenju.

Korisnikov avatar
By BogdanB

Sramna igra. Ocajan ulazak u mec je odlučio sve, nema se sta pametovati.
Mi strance veceras nemamo

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

By milanezija

Ovo je prvi mec od dolaska Trinkijerija (osim nebitnog sa Albom) u kom smo propisno razvaljeni

Ali da bas niko ne proigra ni malo; steta

By grobiale

E Čoviću picko smrdljiva, šta očekivati od smrdljivog govneta kome je otac Nebojša. Pa ne može da liči na komsiju. Pa nije ga maltene ni pipnuo Zagorac.

Korisnikov avatar
By MileBL

Grobi smiri se i uzivaj u predstavi malog vraga

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

By grobiale

Kaže komentator "faul na ivici" Odza nad Gagicem. Koliko govno cigansko, ostrasceno i iskompleksirano moraš da budeš pa to da kažeš. Odzo ga po licu udario. Sta da očekuješ u ovoj debilnoj i poremecenoj zemlji.

Korisnikov avatar
By Pavac

sta ti je grobi, oladi malo...

uzasna utakmica...

trinkijeri se usrao, to je glavni problem.. on nije navikao na ovakve zavrsnice i vruce terene..

promaseni sutevi i to je to, oni se odlepili i kraj

da su i oni poceli da promasuju ponovo bi gledali egal sa maks 100 poena ukupno ali jbg.. primis trojku, pejdz izgubi loptu i primis jos jednu..

pa jbt, ja igrajuci nba sam naucio da ako gubis puno moras u 4. cetvrtinu da udjes sa maks. 10ak poena minusa jer se to lako stize..

ja i nisam nesto razocaran, sansa je propustena u prvom mecu i to je to..

ostaje nam KLS.. sto se tice Trnikija, ako zapali na kraju sezone onda nista uradili nismo, ceka nas opet muta ili gagi nikolic.. ako ostane, nek onda on selektira tim i to je to..

pejdz i dalje ne konta vaznost ovih tekmi, njemu je ovo sve nepoznato.. ne samo njemu, uglavnom svim strancima.. dodju sa defence defence na 8000 protivnickih navijaca i useru se, a i boli ih uvo skoro sve...

Korisnikov avatar
By BogdanB

Propuštena je sansa koju godinama nismo imali i to kakva sansa, mozr da se igra sa njima, a nasi se odsekli

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

• 1
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 166

https://x.com/wojespn/status/2062868497529487644/m[…]