Realno svi smo znali za njegov brutalni potencijal, ima sve sto moderna kosarka zahteva, ali uvek je bio znak pitanja kada je njegova glava u pitanju.
Istina i ja sam najvise Radonjicu zamerao sto ga ne razvija, svi se secamo one utakmice protiv Reala u Madridu kada je sa 17 godina pokazao NBA potencijal sto i jeste svakako.
Kada je dosao onaj nestretnik Alimpijevic mislio sam da ce dobiti sansu ali djoka, e onda sam pomislio da je zaista problem u njegovoj psihologiji, medjutim Tomic je pokazao da ipak nije bio problem u Borisi vec u onima koji nisu znali kako da mu nadju zicu ciji inace posao bio da to ucine.
Setite se samo Dude koji nije mogao da dopre do Radulje i svi smo tada mislili da je u Radulji problem ali avaj Sale mu nasao zicu i ostalo je istorija, ali opet Duda je istrpeo Tea, tako da nema pravila neki treneri prosto vide nesto u igracu sto drugi ne vide i onda pronadje nacin da dopre do njega, e to se desilo ovde.
U ovom konkretnom slucaju Radonji opasno zameram sto se nije vise posvetio ovom momku. Vujosevic kakav god da je bio uvek je bez rezerve davao podrsku klincima i svaka mu cast na tome, setite se samo kako je Guduric dobio sansu kod Radonjica.
Borisa tek sada polako shvata koliko moze da bude dobar, ja ocekujem njegovu eksploziju do kraja sezone jer ce munjevitom brzinom da napreduje jer nije ni na 50% svog potencjala, sto da ne i kao zamena Bjelici na SP, devet meseci nije mali period.