Pogledaj prvu, ona je najbolja
Jeste riba, koju je smakao posle navijac onaj a sve po Marjanovicevom nalogu isto
Pogledaj prvu, ona je najbolja
Jeste riba, koju je smakao posle navijac onaj a sve po Marjanovicevom nalogu isto
Misa Zvornik 
Marjanovic je tata
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Jel ima negde da se gleda juzni vetar na netu? Vidim razna masa kaci kako gledaju negde na kompu, a ono sto sam ja kucao na guglu sve neke gluposti i virusi..
Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
Pogledao juzni vetar.. pa sta znam, prica je dobra, sve je lepo upakovano ali da sam nesto odusevljen - nisam
Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
Creed 2 obecava po prici, mada ja obozavam Roki filmove, mozda i gresim 
Sin Ivana Draga, izaziva sina Apolo Krida
BogdanB napisao:Sin Ivana Draga, izaziva sina Apolo Krida
Klasicna americka propaganda.
Ali tu su Ivan i Roki ![]()
Upravo sam odgledao 1. epizodu serije "Uspjeh", koja je pustena u pretpremijeri na HBO videoteci. Ovo bi moglo biti nesto kvalitetno, a da dolazi sa nasih prostora.
Takodje sam prije par dana naletio na seriju "Besa" i cini mi se da bi mogla biti zanimljiva.
Moj jedini problem sa novim serijama je sto nikako ne mogu da se potpuno unesem kada sam prinudjen da gledam po jednu epizodu sedmicno, pogotovo kada moram da pamtim i termin i naziv kanala na kojem se emituje.
Iako vjerovatno malo ko cita ovo, radi prethodnog posta sam morao zabiljeziti i nastavak:
Nakon odgledane kompletne serije "Uspjeh" koja je ubacena u HBO videoteku mogu da konstatujem da je tesko sranje. Zali Boze utrosenih resursa HBO sto se tice same tehnicke strane, ali scenario je prepun klisea i rupa kao da je napisan za pet minuta. Glumci i nisu lose odradili svoj posao ali radnja puna rupa i idiotski dijalozi su i njih ucinili losijim.
U iscekivanju "True Detective 3"...
Cita cita
Ja sam cekao celu sezonu da bih pogledao i vec nakon 10ak minuta prve epizode vidim da mi se nece svideti ali sam resio da pogledam do kraja, nocas celu
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]