milanezija napisao:Ne nego ce lik sa pauzom od maja 2017. da nam uzme pola miliona
Saglasan sam ![]()
milanezija napisao:Ne nego ce lik sa pauzom od maja 2017. da nam uzme pola miliona
Saglasan sam ![]()
Ne bude li Coki znao da izvuce pare za jedno pojacanje za nas nek digne ruke od ovog posla
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Ух, ово је баш коцка. Питање је да ли ће икада моћи да се врати на онај ниво, а и да успе, то сигурно неће бити за ових пар месеци, јер није играо скоро 2 године. Не бих њега доводио.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Ух, ово је баш коцка. Питање је да ли ће икада моћи да се врати на онај ниво, а и да успе, то сигурно неће бити за ових пар месеци, јер није играо скоро 2 године. Не бих њега доводио.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
MileBL napisao:Ne bude li Coki znao da izvuce pare za jedno pojacanje za nas nek digne ruke od ovog posla
Upravo,nek uzme spisak od Ostoje ako ne zna.. Od 15,valjda ima neki rezervni plej ![]()
Мада надам се да су нешто научили, па да намерно пуштају нека имена, док се други играчи завршавају.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Greska je clanku, 2015. je ne 2016. povrijedio ligamente. Statirao u Armaniju prosle, a sezonu ranije(2016/2017) odigrao do kraja za Oly. Igrao je 2017. i ljetnu ligu za Orlando.
Tako da je pauzirao nesto vise od godine, ne dvije. Navodno su ga neke povrede sasjekle u Armaniju, ali se je sjecam da je negdje pisalo nesto konkretno o tome.
Koliko bi mogao kostati najbolji strelac italijanskog prvenstva?
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]