Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88

Bas amaterski sa nase strane..Dva puta po 5 min ne mozemo da postignemo kos.. Ocigledno da jos nismo spremni za ovaj tempo..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88

Stratos nas vratio,Regland dobio mec..

Neverovatno losa utakmica, katastrofalni smo bili ceo mec..I na kraju nekako dobijemo..

Veoma bitna pobeda na strani.. Sad protiv Krke da odmorimo Reglanda i Stratosa..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88

Nema jaceg brata! :D

https://twitter.com/thejenkinsguy22/status/1049994466067718151 https://twitter.com/thejenkinsguy22/status/1050110965210071040
Korisnikov avatar
By self-thought man

Bitno je da smo dobili, a nadam se da ce biti otreznjenje kao da smo gadno izgubili. Takav je vajb kroz citavu tekmu. Ja mislim da Alimpijevic nije imao ovako nekvalitetan nastup, nek' me neko demantuje ako gresim? Tragedija na sta se napravismo kroz kontra ritmove od pocetka do kraja. O tome da te ograniceni kvalitet tipa Kikanovic tako izdominira necu ni da pricam. Mislim da me nista nije iznerviralo kao to veceras

E da. Bude mi zao sto u kosarci nema stopera pa da Lazic ne prelazi polovinu. kuku

Korisnikov avatar
By Zex88

Imao je Alimpije Borac Cacak 2 puta,Tamis,itd..

Lazic je od korisnog coskara u napadu,postao potpuno neupotrebljiv..

Korisnikov avatar
By self-thought man

zaboravih da pomenem filipa koji kao da igra ragbi. nije grub, naprotiv, vec svako proigravanje ide na coveka koji je iza njega. kuku i za njega

ne znam zex, meni je ovo vcrs bilo jedno od najcudnijih izdanja, vise od izlaska gilica u air pegasus kad se nije imalo ni za patike. kao da sam drogiran gledao njih drogirane

Korisnikov avatar
By Zex88

Bas smo komentarisali u grupi da izgledaju kao da im je neko sipao drogu u heroin.. :D

Mozda je sad jasnije kad kaze Tomic da smo na 50%..

Korisnikov avatar
By self-thought man

na 50% heroina? :mrgreen:

Korisnikov avatar
By Zex88
self-thought man napisao:

na 50% heroina? :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Los kvalitet izgleda... :lol:

• 1
  • 32
  • 33