Kakva muljacina.. Prvo u Spaniju,pa u Partizan.. ![]()
Игор Ракочевић #8*** Дарко Лазовић
Вучина***Лазињо***Дејан Савић
Деки Станковић*** Милоје***Катаи Магико
Тео4***Видић***Јака
Ветар у леђа да ти даје, када ветра нестане!!!
Kakva muljacina.. Prvo u Spaniju,pa u Partizan.. ![]()
Slažem se sa grobijem za suđenje...ono malo što sam gledao (drugu i treću četvrtinu) je bio skandal...izmišljanje 3. faula Aranitoviću, nasportska Gagiću (jeste bio faul u napadu ali ne i nesportska), pa faul u napadu Nikolića.
Аранитовић је баш у неком контра ритму, мораће да подигне форму, ја бих га свакако чекао.
Не, најбоље је да чекају снс Маљковића полтрона малог, да он то растегне на годину дана. Овако ако прелази у клуб ван земље Фиба је надлежна. Изгледа да ће морати да му исплате за све 3 године, ове две разлику само, а пошто ће код нас играти за 80к, остатак ће плаћати други клуб према примањима из претходног уговора.
Само да се лепо уклопи и биће ово баш добра екипа, која ће само да расте.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Poska napisao:Аранитовић је баш у неком контра ритму, мораће да подигне форму, ја бих га свакако чекао.
Не, најбоље је да чекају снс Маљковића полтрона малог, да он то растегне на годину дана. Овако ако прелази у клуб ван земље Фиба је надлежна. Изгледа да ће морати да му исплате за све 3 године, ове две разлику само, а пошто ће код нас играти за 80к, остатак ће плаћати други клуб према примањима из претходног уговора.
Само да се лепо уклопи и биће ово баш добра екипа, која ће само да расте.
Dakle muljacina samo takva..
A Partizanova uprava iz LDP-a, pa im SNS Maljkovic smeta.. ![]()
Zex88 napisao:Kakva muljacina.. Prvo u Spaniju,pa u Partizan..
Bratski klub bili i ostali ![]()
Да не идем сада у политику, и даље су то ситни играчи, види се.
Због чега је ово муљачина само таква? Он чека раскид уговора да би потписао са другим клубом. Има све на својој страни да тај уговор и раскине, али му то неко не дозвољава, тачније њему је већ дато право да раскине уговор али је онда уследила жалба ОКС-у, који сада наравно одуговлачи, питање је због чега или кога? ОКС не може да оспори ту пресуду, јер нема због чега да је оспори, може да је потврди само, тј да одбаци жалбу, али он одуговлачи. Када је већ тако, свако има право да користи оно што може. Срећа што има клуба са којим имамо пријатељске односе, још већа срећа је што тај клуб и није из ове државе, јер нема ко да му запрети. Фиба преузима случај и то је крај свих одуговлачења. Што се неко понадао, па испао глуп је његова ствар, а још што ће и морати да плаћа још 2 године исто није моја брига.
И није неко коме треба придавати толико пажње, али овом криво што га је натоварио за свашта па сада још мора све да му исплати. Ударио га је јако, онако како су њега изгледа пре тога. ![]()
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Svaka zalba ima zakonski rok,tj rok u kom mora da se odgovori na podnesak.. Tako da ako neko odugovlaci ti mozes da pokrenes postupak protiv njega.. Koliko je proslo od zalbe Zvezde i koji je rok za donosenje odluke?
Posto Partizan zeli da hitno resi pitanje pozicije 4 jer je ocigledno da Novica ne moze,on koristi rupu u propisima i igraca salje u Spaniju pa ga vraca nazad.. Dakle, ne ceka odluku organa u Srbiji,vec kao sto jedan trener kaze,pacovskim kanalima resava razna pitanja.. ![]()
Bas me zanima taj ugovor gde ti moras da placas igraca gde on odlaze u Spaniju da potpise za klub, pa se vraca u Srbiju da potpise za drugi(dakle promeni dva poslodavca) jer mu plata nije isplacena na vreme..
EDIT: Sto se tice Jankovica,on je nebitan lik,mene samo zanima pravna drazava..
A sto se tice Covica,njegovih muljanja mi je preko glave i tome se treba stati na put..
EDIT2: Da dodam vrlo mi je zanimljivo ovo otimanje kosarkasa iz Zvezde i dovodjenje u Partizan u vremenima kada se aparthejd sprovdi. ![]()
Да, да, покренеш поступак против њега, па онда онај трећи одугловачи и тако то иде годину дана. Немој сада да ово овде прелази у спрдњу.
Није тачно да се не чека одлука органа у Србији, одлука је већ донесена, она првостепена, садашњи орган не може да је оспори, то је овде кључно, ОКС не може да поништи раскид никако, већ може само да одуговлачи. То како ти гледаш би можда би и било ок да постоји могућност да ОКС пониђти првостепену одлуку.
Па није да је ту само плата у питању, има још ствари. Иначе, не знам како то иде сада са те две промене, али када је нпр Новица потписао за нас, Трабзон му је плаћао разлику у уговору, па се сећам да су се онда жалили јер као није могуће да је потписао уговор до краја сезона на 10к са нама.
Касно си се мало сетио тога око правне државе, пошто је свашта било од 2011. па су сви ћутали тада и није их интересовала правна држава, иако овде чак није прекршен ни један закон, што се да лако закључити из онога што сам написао горе.
Не знам какво отимање спомињеш када Партизан није улазио у играча тек када је затражен раскид уговора почела је прича.
Едит: Ово последње реално не можемо знати, моја је грешка што сам написао, нећу га брисати. Можда му је и менаџер предочио пошто има ту могућност за раскид да Партизану фали 4-ка и да би пробао преко овог његовог што је сада у ККП-у да га убаци. Може да буде и једно и друго. Можда је он хтео и да пређе негде, па се онда појавила ова опција, све је могуће, то нико са сигурношћу не може да тврди.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
To generalno treba gledati bez previse emocija: - Jel postovan (POTPISANI!!! a ne neki usmeni) ugovor, ako nije ko ga je prekrsio i kraj price...
Kako to uvek biva kod nas (i u regionu) krivi su klub (ili drzava, ako pricamo mimo sporta), ma sta god oni pricali i pretili tuzbama (koje na kraju izgube).
Primera koliko oces, od tih "izdajnika" (kako je Dule neke nazivao), do "zarada" na otkazima i "redovno placanih". Na drzavnom nivou Zelezara Smederevo, Ina u HR...
PODFORUM ZA TRANSRODNE/TRANSRIĐE OSOBE!!!
STOP NASILJU I NETOLERANCIJI
VREME JE: Sutra počinje prodaja pojedinačnih ulaznica za prvu utakmicu Partizana na domaćem terenu
Cena pojedinačnih ulaznica je:
TRIBINE – 400 rsd (Tribina A je rasprodata)
PARTER – 600 rsd (U prodaji je samo Parter B, Parter 4 je rasprodat)
BELA LOŽA – 2.200 rsd
VIP LOŽA – 2.500 rsd
Prodaja ulaznica će se odvijati na sledećim mestima:Petak, 5.10. od 10 do 16h Humska 1, kancelarija 220 i Ticketline Novi Beograd od 10 do 18h
Subota, 6.10. od 10 do 16h Ticketline Novi Beograd i Hala Aleksandar Nikolić od 18h do početka utakmice
Crno-beli te čekaju! Vidimo se!
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!