Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska

Хтео сам да напишем да се сада све окрене за то, али су говна и једни и други, па оно, најбоље када не би дошли и да буде пуно...

Korisnikov avatar
By BogdanB

Ocekujem 5000+, ali nesto mislim da nece dolaziti agenti i Splicani

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Poska

Нико, али не знам колико ће Си и Новица играти.

Гледао сам ове клинце јутрос, има ту доста потенцијала, само полако.

Poslednja izmena od Poska u Čet Okt 04, 2018 12:07 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Poska

Када најискуснији лоше одиграју, јбг, очекивано. Невероватно је да нас играч, који је искусан, онако уканали и то не једном, него два пута нас баци у контра ритам.

Немамо искуство да би контролисали меч. Нешто на шта не може да се утиче нас је такође избацило из ритма, али боље сада, да се навикавају момци. Све је ово ок, битна је субота, енергија, борба, Пионир, да све буде на нивоу.

By Gira PFC
Poska napisao:

Када најискуснији лоше одиграју, јбг, очекивано. Невероватно је да нас играч, који је искусан, онако уканали и то не једном, него два пута нас баци у контра ритам.

Немамо искуство да би контролисали меч. Нешто на шта не може да се утиче нас је такође избацило из ритма, али боље сада, да се навикавају момци. Све је ово ок, битна је субота, енергија, борба, Пионир, да све буде на нивоу.

Upravo tako Poska.
A s druge strane, pojedini mlađi igrači su pokazali zašto su u ekipi. Vanja je napredovao, Zagorac se oslobađa i počinje da liči na onog momka iz Mege. Jedino je, od ovih mlađih, Aranitović još daleko od prave forme.

By grobiale

Kakvi su amateri one sudije. Za koju su p.m oni polagali skolu za sudije, isli na seminare i treninge. Ono su totalni amateri. Pa ja onako Zvezdi ne bih sudio. Masakrirali su nas. Svaka cast kako su se suzdrzali nasi igraci da ne slome glavu nekom od sudija, pogotovu onom celavom idiotu.

• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 166
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Prema toj tabeli smo imali duplo veći budžet od Ža[…]