Teme o ostalim sportovima
By milanezija
Novak generalno ima previse bacenih GS-a; nesto sto se dedi i pogotovo Rafi retko desava

Finale US opena protiv Endija
Isto protiv Vavrinke
Finale RG protiv Vavrinke (mada je ovaj tad igrao kao nezdrav)
Polufinale sa Keijem pre 4god

Sva ta 4 meca su mu bila pod obavezno da mora dobiti; da je makar 2, 3 osvojio bio bi u rangu Rafe i lako bi jurio Federera, ovako jos nije kasno al mu treba ozbiljan nalet ludila za jurenje njih
Korisnikov avatar
By Heisenberg
A dobro ne mozemo tako jednostrano samo da gledamo, neke GS je osvajao iako je spasavao mec lopte eto bas na US openu protiv dede, ili kada je cupao zivu glavu protiv Stana na AO, pa i onaj epski mec od 6 sati protiv Nadala je mogao na obe strane, kao i ovogodisnje polufinale Wimbldona gde su odlicivale bukvalno jedna dve lopte.
Federer i Nadal isto imaju par bacenih GS nije bas ni kod njis sve bajno. Generalno Novaka jebe samo skor u finalima US Opena-tu je izgubio mislim 5 puta, covek ima 6 od 6 u u finalima AO, na Wimbldonu ima isto odlican skor gde mislim a je izgubio sam jedno od 5 finala koliko ih je igrao. Na Roland Garosu je imao samo jedan kiks po meni i to je Stan ali i sam kazes covek je tada igrao kao u transu sto generalno radi kada igra protiv Novaka poslednjih nekoliko godina.
Novak ako pobedi sutra uzece 14 gren slem! Covek ce biti u ravni sa Samprasom jebem ti lebac, plus Pistol Pit nije imao sve slemove sto ce Novaka ciniti boljim sto je nadrealno, da nam je neko pricao na pocetku njegove karijere mislim da ni najveci optimisti nisu to mogli ni da zamisle.
Samo zdravlje da ga posluzi i motivicija da bude tu uzivacemo mi jos dosta, ne zaboravite da Federer iz 2011 i Novak iz 2018 imaju isti broj godina, a evo Federer je u 2018 drugi na ATP listi tako da samo polako ima jos dosta da se igra sto bi se reklo kosarkaskim recnikom.
By milanezija
Imas jedan problem samo sa Federer11 Novak18, stil igre, nisam siguran koliko Novak moze sa godinama da skracuje poene a fizicki tenis ne znam koliko dugo moze riljati
Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:Imas jedan problem samo sa Federer11 Novak18, stil igre, nisam siguran koliko Novak moze sa godinama da skracuje poene a fizicki tenis ne znam koliko dugo moze riljati
Apsolutno.. Stil igre koji furaju Novak,Rafa,Mari izaziva ogromnu potrosnju i zato nisam siguran da mogu da traju kao Federer.. Opet sa druge strane,medicina je napredovala,pa se mozda iznenadimo..
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jeste pre 10 godina tako su pricali za Rafu, kao do 27-28 god i cao kolena, evo covek u 33-oj prvi na svetu. To su veliki sampioni a oni ne odustaju tek tako. Novak je u ovoj pauzi od godinu i po dana refereshovao svoje telo. Istina mozda nece igrati kao Federer do 38 god, ali mozda i hoce to niko ne moze da zna ali ono sto svi znamo je i da 70% najboljeg Novaka je dovoljno za osvajanje velikih turnira posebno imajuci u vidu da Zverev, Tim, Kirjos i ekipa definitvno nisu bas na pravom putu da postanu veliki igraci.

Ej, 2018 godina 1. Nadal, 2.Federer evo ga sad i Novak jos malo u top 3 a vec godinama se prica o smeni generacija koja nikako da dodje, a mladi nadolazeci talenti vise nisu tako mladi.
Korisnikov avatar
By Zex88
Da,ali kao sto Rafa rece sinoc,najvise je on propustio, bas zato sto njegov stil igre najvise trosi kolena..
Pogledaj kako se Endi raspao posle sezone gde je jurcao prvo mesto kao lud.. Telo vise nije moglo da prati..
Novak je igrao sa povredjenom rukom samo da uzme RG. Pa ogromna pauza..
Jedni od drugih izvlace najbolje,ali je zato i ogromna potrosnja..
Ostali ne mogu da prismrde jer su ova trojica najbolja u istoriji..
Plus osim Zvereva nema niko tu neki veliki plafon..
Bice oni jos tu,samo koliko ce sacuvati goriva za poslednji deo karijere?

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
By milanezija
Meni Cicipas deluje obecavajuce, a mladji je od Zvereva godinu i po pritom
Korisnikov avatar
By Zex88
Sad se vracam kuci,rekoh da vidim sta je bilo u finalu,kad ono Japanka odrala Serenu,a ona kao po obicaju kad joj ne ide pravi cirkus..
Uspela je da ubaci da je kaznjavaju zato sto je zena,zato sto ima dete,onda su poceli da ubacuju zato sto je crnkinja..A po onome sto vidim iz klipova,Ramos je potpuno u pravu..
Veliki sampion,mali covek..

By milanezija
Zex88 napisao:Sad se vracam kuci,rekoh da vidim sta je bilo u finalu,kad ono Japanka odrala Serenu,a ona kao po obicaju kad joj ne ide pravi cirkus..
Uspela je da ubaci da je kaznjavaju zato sto je zena,zato sto ima dete,onda su poceli da ubacuju zato sto je crnkinja..A po onome sto vidim iz klipova,Ramos je potpuno u pravu..
Veliki sampion,mali covek..

Ja sam isto malo pre dosao, sad sam pustio da vidim mec, oko cega je izbila frka?

P.s. govno bila govno ostala

Sad vidim, jbt koja seljanka

Nije bas mogla zbog crnkinje jer je Osaka isto malo tamnija :D

Ali kakva govnarka, ja sam sokiran, uprosti devojci momenat karijere dzabe. Ako bog da Osaka bi mogla dominirati ovim raspafom od WTA i sjebati Sereni rekorde

Ameri izvizdali malu na kraju, retko ogavna nacija, retko

Sad vidim ni Evert navodno nije htela da joj uruci trofej... pa jbt
Korisnikov avatar
By Zex88
Na tviteru su se javile neke sa kvacicom √ da podrze Serenu kao crnkinju i zenu jer je teska diskriminacija na delu..

Ovakav cirkus i ponasanje nije prvi put vidjeno,samo je sad otislo do kraja..
Kao urotili se protiv nje..
Jos kad je rekla,ja imam dete,to mi je bilo najodvratnije..
Jbt,mala je morala da se izvinjava sto je pobedila..

• 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 186
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]