Stare teme
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Slazem se da je ova ekipa dobro odigrala oba meca obzirom na okolnosti i vreme koje su imali trener i igraci da se uklope.
Krstaja ima dobru hemiju sa njima i svidja mi se sto ima cojones da napadne pobedu, jer nam i nereseno nije mnogo bolji rezultat.
Ova generacija ce da dobije mladu osovinu Milenkovic-SMS-Mitrovic za buduca takmicenja, uz njih zalepis ostalu klincadiju i ne menjas selektora koji ocigledno voli da daje sansu mladim i talentovanim igracima i eto vec na sledecem velikom takmicenju mozemo da izgledamo jos ozbiljnije i iskusnije.
Korisnikov avatar
By Pavac
ja sanjao da Tadic sutira neki penal ( kontam protiv Brazila ) , opalio jace po njoj nego Mijat, ja okrenuo na drugi kanal da lakse prezivim, ja vracam nazad a coa se dere gooooooooooool :D :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Gledam paralelno oba meca.. Prijatno su me iznenadile obe ekipe (Iran i Maroko)..
Korisnikov avatar
By Lucky
Zex88 napisao:Gledam paralelno oba meca.. Prijatno su me iznenadile obe ekipe (Iran i Maroko)..
Dobro su igrali i prva dva meca i jedni i drugi.
Iran zicer promasio u 94. minutu.
Hocu da i nasi poginu ovako kao Iran ili Maroko i ja cu biti prezadovoljan, pa makar rezultat bio los.
Jos jednom za Iran i Maroko veliki respekt.
Korisnikov avatar
By Zex88
Odlicno prvenstvo za njih,malo srece i iskustva im je trebalo da prodju dalje.. A kad dodas koliko ljudi vole fudbal.. Prava stvar-to je SP..

Sutra ce biti zanimljivo u D..
Korisnikov avatar
By Lucky
Maroko igrao lijepo i ofanzivno, ali nisu imali srece.
U glavi mi stalno kako mi i Iran imamo istu situaciju pred zadnje kolo - bod zaostatka i pobjeda protiv velikog favorita ih vodi dalje. Ponavljam, nadam se da mozemo pobijediti ali cu biti zadovoljan ako ispadnemo casno kao i Iran.
Po meni je i taktika za prolaz slicna njihovoj - braniti se do 65-70. minuta, mozda i sa 5 igraca pozadi, a onda jurnuti na sve ili nista.
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika :lol: :lol: :lol:

I magija..

Slika
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 31