Stare teme
Korisnikov avatar
By Pavac
Nista, sad nam ostaje da se przimo sa Brazilom kako znamo i umemo ...
Mada narod je previse poleteo ... da smo usli sa 0 ili 1 bodom u ovaj mec niko ne bi imao velika ocekivanja, ovako usli sa 3 boda, danas jos 3 i prosli bi... kao nacija smo operisani od fudbala i to ce nas zauvek pratiti.

Naravno, momci su odigrali manje vise dobar mec i ja sam ovim zadovoljan... npr meni se cini da smo mnogo bolji ovde nego na SP 2010 ...
Korisnikov avatar
By Poska
Нисмо одиграли лош меч, по мени су они боље избалансирани и дуго заједно.

Фалило је и мало среће...
Korisnikov avatar
By Zex88
Uglavnom,ja sam zadovoljan prikazanim.. Sadmo da odigramo muski sa Brazilom i mislim da ce moci da se kaze da zasluzuje prelaznu ocenu..
By milanezija
Upravo to, ja cak ne bih ni Krstajica menjao, vec bih gledao da mu se strucni stab maksimalno ojaca a ne da mu Rankovic bude pomocnik lik koji je najnebitniji trener u FKP ikada
Korisnikov avatar
By Zex88
Isto razmisljamo..

Mora on jos da uci,ali osnova mi se dopada.. Pravili smo greske i selektor i igraci,ali nismo bili losi.. Malo ljudi zaboravljaju koliko god npr ima Milenkovic i da mu je ovo druga takmiarska utakmica u reprezentaciji.. Isto i Sergeju.. Da je potpuno izmenjan tim u odnosu na kvalifikacije,promenjen trener.. Samo da ne uprskamo nekim debaklom sa Brazilom pa da opet sutnemo kantu sa mlekom.. Kada dodjemo do nivoa da igramo redovno prvenstva i da ekipa ima pravu podrsku,mozemo onda ocekivati i bolje rezultate..
Korisnikov avatar
By Zex88
Vracaju im Brazilci za onu provokaciju sa proslog SP.. Zarazana stvar.. :D
“O Di Maria,
O Mascherano,
O Messi ciao, Messi ciao,
Messi ciao ciao ciao,
Os argentinos, estão ch0rando,
porque a Copa eu vou ganhar”

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=lDk1v8tJUC0[/bbvideo]
Korisnikov avatar
By The Answer
Gomila Indijanaca, na stranu što onih 1-7 nikad ništa neće izbrisati neće biti ovako raspoloženi kad Argentina nabije Nigeriju i prođe dalje a njihovi šupci izgube od nas.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
A dobro,podrazumeva se da ce Brazil kuci posle treceg kola.. :D Bice tesko.bice 0-1(Tosic u 90 min).. :D
Korisnikov avatar
By Poska
Иначе, једна занимљивост. Сетимо се на тренутак, да Миленковића није звао Лалатовић у младу репрезентацију, чак не знам ни да ли је играо за неку уопште млађу јер нема менаџера да га гура, а код Лалата је тек отишао када је договорен трансфер у Фиорентину.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 31

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]