Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Zalgiris je odlicno uigrana i fizicki pripremljena ekipa a to daje dobre rezultate u ovom modelu EL, na sve to naisli su na Oly za kojeg se mora priznati da se polako raspada i eto njih na F4
Korisnikov avatar
By Zex88
Neverovatno je koliko Vonamejker carini loptu i igra sam cele godine.. Mislim da ce na kraju proadti Zeljka..
Korisnikov avatar
By Zex88
Gudura prangija od starta..
Korisnikov avatar
By Zex88
Za kog ces navijati? :D
By milanezija
Nemam pretenzije, voleo bih Žoc no10, a opet kad već KKP 2010. nije dobio najskuplji tim Evrope u tom trenutku u polufinalu, ne bi bilo loše da to 8god kasnije uradi Žalgiris
Korisnikov avatar
By Peja
Zelim da cestitam Zeljku na dovodjenju Kaline i Gudure, covek je pokazao kakav je genije, obojicu je preplatio jer je od pocetka u njima video igrace za velike domete i neke stvari koje se ne vide kroz statistiku a samim tim promaknu velikom broju 'strucnjaka'
Nijedan od njih nije vredeo onoliko koliko su placeni u vreme transfera , Kalina je prosle sezone opravdao novac, a Gudura vec ove.

Cestitke i Feneru i Zalgirisu na plasmanu na f4.

Mislim da je EL ove sezone prilicno ujednacena i nmg sa sigurnoscu da prognoziram pobednika ali navijam za Real

Milanezija, mene Zalgiris bas i ne podseca mnogo na Partizan 2010.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Po meni je finale Fener-Real potencijalno utakmica sezone, mada ce Litvanci kao underdog da grizu nesto slicno kao KKP 2010 godine, mislim da je ovaj Fener jaci od tog Oly-a.
Sve u svemu ocekuje nas prava kosarkaska atmosfera u Areni na koju svakako treba otici, litvanski navijaci ce dati poseban stimung ovom F4.
Svi mi neutralni imamo sada za koga da navijamo, ali isto tako srce vuce i na nasu bracu iako igraju za turski klub .
Korisnikov avatar
By Peja
jbt sad gledam Zalgiris ove sezone 5 - 1 protiv Olimpijakosa...

Mislim da niko nema ni blizu takav skor u poslednjih 10 godina protiv njih

EDIT a pazi ovo , u vecerasnjoj utakmici samo jedan igrac Zalgirisa je imao preko 25 min na terenu..
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 39

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]