Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Bilo bi zanimljivo da uzmu EL,Vasa MVP.. :D
By milanezija
Šta mislite o sistemu gde za Evroligu imamo 36 klubova u 6 grupa, iz svake bi prolazile po 4, formiraju se nove 4 grupe po 6 (malo cudno bi ih zrebali ali jbg), zatim iz svake prolazi 4 dobija se 16, onda plejof osmina na 2 dobijene, cetvrtfinale na 3 i F4 ili plejof do kraja na 3 dobijene, maksimalan broj utakmica 30/38 a opet 90% utakmica bi imalo neki takmicarski karakter

Jedina mana (u mojoj glavi) je ta oko zreba za grupe 2.faze, jer bi moralo dosta faktora da se gleda, broj pobeda u grupi pa kos razlike itd

Podela mesta bi isla:
Špa 5, Turska i VTB 4, Nemačka i ABA 3, Litvanija, Francuska, Italija, Grcka, Izrael 2, Belgija, Poljska, Ceska, Rumunija, Letonija, Madjarska, Finska 1

Umesto ovih sto imaju po 1 tim, mogu neke kvalifikacije mozda ili prosiriti po jos jedno mesto jacim drzavama, ali nekako bih voleo ove egzoticnije zemlje da vidim, sta bi ubilo jedan Real da gostuje u Finskoj, kad mogu u fudbalu da idu po raznim kazahstanskim vukojebinama
Korisnikov avatar
By Zex88
Tesko da bi pristali na takve putesetvije..Jer koliko je zanimljivo nekom da gleda Solnok-Helsinki? I previse bi tu bilo stoka razlike..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Peja
Bravo za Real , navijam za njih u ovoj seriji. Nisam gledao ovaj mec ceo da bih komentarisao ali razlika u index je 108-65 za Real tako da je verovatno zasluzena pobeda.

Posle ubedljive pobede Pao-a u prvom mecu sam se setio one serije Oly i Montepaskija kad je Oly prvu dobio 50 razlike a drugu posle dva dana izgubio 20 na svom terenu.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Kako lepo deluje Vasa na terenu, da ga ne ureknem. Nekako je sazreo, mnogo mu je znacila reprezentativna akcija I naravno rad sa Sarasom.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Zex88
Ipak mi je najjaci utisak oruzana sudijska pljacka.. Bice ovo najjaci duel plej-ofa..
Korisnikov avatar
By Lepus
Žalgiris odličan, još je Oly i smanjio razliku.

Nikako ne mogu oprostiti Radonjiću što se odrekao Vase.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 39

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]