Stare teme
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Енис, ?
Добрић, Лазић
Дангубић, Давидовац
Јанковић, ?
Омић (требали би га покушати задржати), Јовановић, Лесор
Отприлике је ово окосница за идућу сезону. Убјеђен сам да иду Рочести и Фелдин, Перо свакако завршава каријеру, а Милко збиља није потребан.

Што се тиче Алимпијевића, испоставило се да је ово превелики залогај за њега. Нисам паметан, да ли га оставити или покушати са неким другим.
Неко не писано правило је да уз младог тренера иду и млађи играчи, гдје може имати било какав ауторитет, а не да Антић мора бити тренер из сјенке и прекидати шакетања у свлачионици.

Такође сам мишљења да и држач беспотребних конференција треба одступити, због своје сујете и тврдголавости највише је коштао тим да не игра догодине ЕЛ.
Иначе, први пут након 2001 Србија нема учесника у ЕЛ, ако не рачунамо Будућност као ономад представника СР Југославије.

Нисам гледао прве двије утакмице финалне серије, односно другу јесам на прескоке, па не бих о томе, али ове двије у Подгорици јесам погледао.
Апсолутно је била нуклерна физика одбранити пик, сваки централни пик ил лопта у корнер иде, или центри остану на нижем играчу и лако га зазидају, нигдје стране помоћи, нигдје ротирања. Не могу се отети утиску да је Будућност доста поена олако постигла.
Било је судијеске лакрдије, нарочито у трећем мечу, али не треба се хватати за то.
Заслужено је Будућност добила.

Једноставно, најбитнији играчи сем Рочестија нсиу урадили ништа у финалној серији, Бјелица се распао, Антић није ни играо, Фелдин трећу одиграо да ваља, Омићу све похвале, чак је и Лазић одиграо сассвим солидно, ако изузмемо пар флоутера који су личили на све сем на кошаркашке потезе.
Све у свему премало за добити финале.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Sve strance oterati dakle redom Enis(jebala ga onakva njegova odbrana i ja bih ga prosao), Rocesti(najiskusniji napravio najvecu gresku), Feldin(preplaceni stranac), Milko( raspao se covek na proste faktore), Pero(penzija), eto jedino Omic da ostane kako rezerva na petici.

Probati sa dobodjenjem Jaramaza i Zagora, vratiti Dusana Ristica iz Amerike, iz FMP-a povuci Radanova i Simanica, plus dva stranca na potrebnim pozicijama i to e to.

Ja bih licno umesto za stranca iskesirao zalizanom lovu za malog Nikolu Miskovica, decko je klasa u najavi ali naravno od toga nema nista.

Od ovih mladjih koji mi padaju na pamet a koje bi mozda mogli realno da dovedemo pada mi na pamet Stefan Peno, on i Radanov mogu da budu potencijalno vrlo dobar tandem.

Sto se tice trenera, Sale Obradovic bi bio idealan ali pitanje je koliko je to realno, ono sto nama treba je neko ko nije ziheras, neko ko ce da da sansu domacim mladim igracima, nazalost iz ove sezone nismo dobii nista ali bukvalno, ni trenera ni igraca ni rezulatat, jedino mozda Davidovca ali i to je dosta diskutabilno.

Dakle, pamet u glavu nije ovo nista strasno, sto neko gore napisa bili smo u dosta gorim situacijama, uprava je lose uradila posao ove godine ali ne treba zaboraviti one prethodne, ko radi taj i gresi, ovo je jedno veliko iskustvo i za njih, verujem da cemo iz svega izaci jos jaci, bolji i pametniji( svaka slicnost sa politickim sloganom je slucajna).

I da, cestitke djeticima na tituli, zasluzili su Evroligu.
Korisnikov avatar
By Poska
Да ли је Омић окренуо сезону на овакав начин? Делује да је после његовог доласка и свега што се дешавало, некако кренуло низбрдо?

Или је транспарент Нолан Смит одрадио своје? :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Nijedan od ponudjenih odgovoroa..
Korisnikov avatar
By Poska
Нисам баш све испратио утакмице целе, али делује ми да после ТО нисте реализовали ни један напад. Можда и јесте био који, али схватате поенту. Чак се дешавало да човек зове ТО и да противник прави серију 7:0.
Korisnikov avatar
By Zex88
Otprilike je islo tako..
By milanezija
Oni sinoc napadi iz TO su bili tiha jeza, Rocesti koji baca pas za koji bi mu na basketu rekli aj mars napolje i Lazic sa prodorom gde zavrsava iza table i jos sutira, nadrealne scene
Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:Oni sinoc napadi iz TO su bili tiha jeza, Rocesti koji baca pas za koji bi mu na basketu rekli aj mars napolje i Lazic sa prodorom gde zavrsava iza table i jos sutira, nadrealne scene
Hteo sam da se upucam posle ta dva poteza.. Nerealno neinteligentna ekipa sa luzerskim mentalitetom.. Dobric i Dangubic iskljuceni,jedini sa pravim stavom ove sezone..
Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/la_haine_bgd/status/985447865983127552 Hahahah,dobra fora.. :lol:
  • 1
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 174
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Prema toj tabeli smo imali duplo veći budžet od Ža[…]