- Pet Apr 13, 2018 10:47 pm
Kako god, moze sutra da bude i te kako interesantno. Dzile ce da ih smiri koliko moze, ali ulog je veliki, znaju da je prilika sad ili ko zna kad, mogu lako da izgore. Takodje, svesni su da ako izgube da ih ceka pakao u Pioniru, i da ce jako tesko izvuci pobedu u petoj. Sto se tice nas, iskusniji smo na tom pritisku, valjalo bi nekako to materijalizovati. Sto se tice sudjenja, kriterijum je takav kakav je, pa nas ni to nije sprecilo da smo veceras imali sut za pobedu.
Krenuti od starta jako, posebno odbrana, nametnuti tempo, pokusati da se napravi neka korektna razlika u 1/4 i smiriti publiku. To je idealan scenario, a onaj drugi je da u startu izgubimo psiholosku bitku. Ne znam kakva je situacija s Anticem, da li postoji promil sansi da se sutra skine, znacio bi kao kuca da izgura desetak minuta. Nije jos kraj, mada je blizu. Bitno je da igramo iz utakmice u utakmicu bolje, a cini mi se da je kod njih upravo suprotno.
"Srećom, iza mene je život proveden s Razijom Mujanović. Formirao sam novu porodicu, zaboravio pakao (čak je angažirala vračara u Beču pod imenom Rašid) i nije birala sredstva sa svojim vračarama da bi došla do cilja – udaje - kaže Brčaninović."