Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Jeste.. I ono sto je ubedljivo najveci problem-nama stranci pobegnu sa meca kad je gusto.. Feldin je igrao pola sata i sutnuo 4 puta..
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Најцрњи дио утакмице кад се алимпије прилогђава Павићевићу, на Ћалића он убацује Давидовца, спушта поставу без потребе.
Ту се види како је зелен и колико је много рада и труда пред њим.
Korisnikov avatar
By Peja
Po meni ovo je previse, dosad nisam kritikovao trenera jer racunam da mora i on da prodje neke faze i da moramo da ga istrpimo, ali ovo je previse.

Cele sezone igramo rekreativno, prakticno samo ovaj plejof ABA je bio pod moranje, znaci 5-7 utakmica od kojih 2 igras protiv jebenog Mornara i ni to ne mozemo da dobijemo.

Imamo jak roster ali igramo ocajno duze vreme.

Sto neko rece ovim porazima u EL smo stekli navike kojih cemo se tesko resiti
Korisnikov avatar
By Zex88
ULTRA KOŠARKA napisao:Најцрњи дио утакмице кад се алимпије прилогђава Павићевићу, на Ћалића он убацује Давидовца, спушта поставу без потребе.
Ту се види како је зелен и колико је много рада и труда пред њим.
Neka to radi u frugom klubu..Nadam se da je makar sposoban da osvoji ABA ligu sa ovim timom.. KLS mu ne trazim,to bi bilo previse za njega..
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Па теже ће бити у финалу аба лиге, него у финалу клс-а. Ово друго је много растерећеније упркос свему.
Korisnikov avatar
By Zex88
ULTRA KOŠARKA napisao:Па теже ће бити у финалу аба лиге, него у финалу клс-а. Ово друго је много растерећеније упркос свему.
Da,ali do KLS-a ce se raspasti ekipa samo tako,ovo jos moze na neku srecu da uzme..
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
I Mornar i Budućnost imaju ekipe s boljim stavom. Mi možda imamo bolji tim nominalno, ali stav nam je van Pionira užssan. Tu računam i trenera.
Mislim i da Partizan zato ima veliku šansu da uzme KLS.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MileBL
Igraci su sinoc zajedno sa Alimpijevicem zasluzili jedan povratak redovnim autobuskim linijama, ovako los pristup ne pamtim da sam nekad video u plej of utakmicama.
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 174
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]