Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
CUj nije imao ko, ne blamiraj se, jedini razlog zbog kojeg je Alimpijevic postao trener je sto je bio tu pri ruci po principu idemo sa njim pa cemo videti kako ce se situacija razvijati, situacija se razvija tako da se bukvalno raspadamo, odnos na relaciji trener igraci nije onakav kakav bi trebao biti, nema tu buducnosti, vjerujem da je Covic toga svjesan a ti rezonuj kako hoces.
Korisnikov avatar
By skeske
ULTRA KOŠARKA napisao:Mile sinko, trifa i Ivanović su već odbili na ljeto, što bi sad prihvatili kad gori zemlja sveta?
Dule, nemojmo se šaliti. Da se gazda kluba i trener gone po sudu.

Alimpijević je preuzeo jer nije imao ko, momak je sasvim solidan posao uradio. Ako izbori EL dogodine kapa do poda čovjeku.
Njegovo je pobjediti aba ligu i tu se sva priča završava.
Ne ne, nije zanimljivo ako trenera ne polivamo kofama govana. Ne znam ko su vece hijene, novinari ili navijaci.
Neprijatelji nam ne trebaju, dovoljni smo sami sebi.
Korisnikov avatar
By Poska
Оборили сте форму намерно.
Korisnikov avatar
By MileBL
Opet puno gresaka
U odbrani bolje branimo prvu liniju ali sve ostalo lose, od skoka do pracenja igraca na utrcavnju, kao da nemaju koncetraciju za cijeli napad protivnika.
U napadu bi trebali vise eksplatisati manjak atlecizma na centarskoj poziciji Unikahe, nekoliko puta smo uspesno napali prodorom i to je bez problema proslo. Centri bi trebali traziti poziciju blize kosu jer su Omic i Lesor daleko jaci od Ogastina
Korisnikov avatar
By Zex88
Mnogo gresaka,ali vrlo bitna pobeda..Sad u Laktase da obezbedimo prvo mesto..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
Slazem se..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Peja
stvarno sam misljenja da smo imali ovaj roster od starta sezone da bi sigurno bili u 8..

nije mi jasno kako smo dopustili da enis , wright i gos odu u slabije timove od nas..a mogli smo ih uzeti za male pare na startu sezone..
  • 1
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 174
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ja se sa momcima sa koledža uvek plašim &sc[…]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige