Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Sad gled navijacku temu i ne vidim gde si pitao.. Laza je animal :D

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
By milanezija
Zex88 napisao:Sad gled navijacku temu i ne vidim gde si pitao.. Laza je animal :D

Ukucaj u search alimpije, i drugi post

Nakon ovog je treći zapravo :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Nasao :)

Korisnikov avatar
By Heisenberg
Sta god da uradimo u ovoj sezoni jedva cekam da se zavrsi, da ocistimo tim od ovih stranaca i da se vratimo domacoj proizvodnji.
Kada to kazem mislim na prikljucivanje Radanova i Simanica prvom timu i to ne u smislu da masu peskirima vec da imaju ozbiljnu ulogu da vidimo od cega su, nisu oni vise klinci od 17-18 godina. Takodje, umesto sto dovodimo neke Feldine ili Rocestije ili sto razvijamo Francuze..., dajte da dovedemo Jaramaza i Zagora, da vratimo Ristica, onda vam potpisujem da ne bi dosli u situaciju da ne mozemo da napunimo Pionir i da igramo pred polupraznom Arenom.

1. Radanov, Jaramaz
2. Dobric, Dangubic, Lazic,
3. Zagorac, Lazarevic
4. Davidovac, Simanic, S. Jankovic
5. Ristic, N. Jovanovic

Mislim naravno, nije ovo realno ali treba se voditi nekom slicnom idejom, samo uporedite koliko je drugacija energija bila oko kluba, navijaca i generalno hemije kada su glavni igraci bili Jovic, Kuzmic, Kalina, Bobi, Gudura..., meni prvom nije nikakav ugodjaj kada gledam nekog Lesorta, Feldina, Rocestija kako ih guzi 10 tim bundeslige 30 razlike, a njih bole uvo oni odose na kraju sezone a sta nama ostaje?
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
dusanlenjabuba napisao:Na utakmici u Nisu, slobodno bacanje za Feldina, krece da overi sa Dangubicem, ovaj ga iskulira, spusti glavu i ne gleda ga....

Sent from my RNE-L01 using Tapatalk
Мени се другачије учинило. Дангубић је био с рукама на кољенима, и главом доле, није га уопште примјетио тек кад га је овај ћушно пар пута, ал небитно.

Ко год да је ударио светог алимпија, добро га је насапуњо :mrgreen: Прича се да је Лазић, мени лично најодвратнији играч у тиму.

Пад је форме, поборници теорија завјере би рекли због кашњења плата, а реалност је да тим и није који може побјеђивати у континуитету, идуће сезоне ће можда моћи.
Korisnikov avatar
By MileBL
Treba hitno traziti novog trenera, e sad koga uzeti, pronaci nekog ko nije izlapeo a da ima jak autoritet.
Ivanovic i Vujosevic su najbolje opcije
Trifa ce sigurno biti u kombinacijama ali nisam njegov ljubitelj.
Uvalina bih voleo videti ali ne znam koliko on moze na brzinu digniti ekipu.
Nadam se da stranci nece biti u uzem izboru.
Korisnikov avatar
By skeske
Heisenberg napisao:Sta god da uradimo u ovoj sezoni jedva cekam da se zavrsi, da ocistimo tim od ovih stranaca i da se vratimo domacoj proizvodnji.
Kada to kazem mislim na prikljucivanje Radanova i Simanica prvom timu i to ne u smislu da masu peskirima vec da imaju ozbiljnu ulogu da vidimo od cega su, nisu oni vise klinci od 17-18 godina. Takodje, umesto sto dovodimo neke Feldine ili Rocestije ili sto razvijamo Francuze..., dajte da dovedemo Jaramaza i Zagora, da vratimo Ristica, onda vam potpisujem da ne bi dosli u situaciju da ne mozemo da napunimo Pionir i da igramo pred polupraznom Arenom.

1. Radanov, Jaramaz
2. Dobric, Dangubic, Lazic,
3. Zagorac, Lazarevic
4. Davidovac, Simanic, S. Jankovic
5. Ristic, N. Jovanovic

Mislim naravno, nije ovo realno ali treba se voditi nekom slicnom idejom, samo uporedite koliko je drugacija energija bila oko kluba, navijaca i generalno hemije kada su glavni igraci bili Jovic, Kuzmic, Kalina, Bobi, Gudura..., meni prvom nije nikakav ugodjaj kada gledam nekog Lesorta, Feldina, Rocestija kako ih guzi 10 tim bundeslige 30 razlike, a njih bole uvo oni odose na kraju sezone a sta nama ostaje?
Zaboravi ovo, ako Alimpije ostane trener, postace veci ziheras od Radonjica. Sad mu je jasno da ce za svaku vecu gresku biti nabijan na kolac, kao sada. Smjenjivan, pljuvan i tako.... Ima da ide na sigurno i tako i treba, sa ciganskom stokom ne mozes drugacije. Dzaba Radonjicev put, nikad nista necemo nauciti.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ciganaka stoka je kriva sto smo se osramotili u kupu i sto nam ekipa pred najbitnije meceve u sezoni izgleda ko raspustena banda?
Niko osim Mileta ovde na zagovara smenu,ali da smo izgubili poverenje,to svakako,treba znati ovako se raspasti..

Korisnikov avatar
By skeske
Vidjecemo u najbitnijim utakmicama kako cemo izgledati. Pa i ako ne budemo izgledali kako treba, vidjeti da li smo ipak prosli dalje u El iz ABA lige (osvojili), pa i ako ne budemo prosli, vidjeti da li je trener kriv ili Covicevo biranje igraca, i ne sumnjam da ce na kraju sezone donijeti najbolju odluku za klub.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Mile sinko, trifa i Ivanović su već odbili na ljeto, što bi sad prihvatili kad gori zemlja sveta?
Dule, nemojmo se šaliti. Da se gazda kluba i trener gone po sudu.

Alimpijević je preuzeo jer nije imao ko, momak je sasvim solidan posao uradio. Ako izbori EL dogodine kapa do poda čovjeku.
Njegovo je pobjediti aba ligu i tu se sva priča završava.
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 174
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige