- Sub Jan 27, 2018 8:33 pm
Stevanovic Stefan , koga sam pominja pre , veceras na utakmici protiv Feniksa (B. Palanka) postigao je 24 poena , 5 ukradenih i par veoma , ali veoma lepih asistencija .Tu se istakao i Blazic Nemanja , centar 203-205 visine , mrsav , ali dosta zilav , takodje sutira i trojke . On je pogodio 20. Stevanovic za 3 6/7 .Nije startovao , sto me je zacudilo na pocetku , ali najverovatnije jer je novi u ekipi, momak odma pokazuje zasto je medju najboljima u Vojvodini(kao regionu). Odma ide ukradena , pa sledeci napad lepa asistencija , onda potom odlicna odbrana i na kraju cetvrtine trojka uz zvuk sirene , stvarno lep prikaz njegove igre.Odlicno se uklopio u ulogu u Slobodi Neosu ,posto koliko vidim , trener Milorad Selimovic igra nesto nalik pravoj evropskoj kosarci.Kasnije se momak razigrava i pogadja trojku za trojkom , ali ono sto je lepo videti je to da dodaje , pronalazi igrace , veoma lepo prati igru, stvarno izvanredna utakmica , a pogotovo kada se navede i to da je igrao ~20 minuta , jer je isekao ruku ,a i zbog rotacije petorke.
Takodje njegova gradja, momak izgleda kao da je nabacio kile , ali se krece 2 puta brze i dosta vise skaca , da ne pominjem da su mu ruke iscrtanije , a listovi i noge dosta mrsavije , stvarno se lepo razvija po pitanju gradje. Takodje , koliko sam cuo , Italijani su ga opet trazili tako da cemo videti sta ce biti sa njim. Blazica nisam primecivao pre , valjda jer momak igra jako haoticno i to se ne cini uopste lepo , ali veceras je odigrao izvanredno , stvarno . Momak je pokazao da je igrac kojeg treba gledati , naravno nije on za 5 , treba ga gurati malo i spolja , ali posto pogadja trojke i lepo igra na postu moze stajati tu jos ove sezone ali se mora raditi sa njim na ostalim delovima igre. Stvarno , lepa prezentacija igre Slobode Neosa, stvarno lepo. Imama par veoma zanimljivih momaka.
A sada da pricamo malo o Stojicic Dusanu , momku iz ekipe Sports World , fenomenalno odigrao protiv Radnickog u KLS. Stvarno , momak ima sut , pregled igre , dobar na postu , defanzivno solidan , sto je retkost. Stvarno sve pohvale ljudima koji rade sa njim .Momak je protiv radnickog imao indeks 31 (ako se ne varam) .Predvodio je ekipu skoro u svim oblastima , stvarno momak za gledati , stvarno fantastican.