Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
To je bilo slucajno sa preuzimanjem, steta propustena je lijepa prilika da se dodje do pobjede.
Coki je na potezu, valjda zna sta mu je ciniti
Korisnikov avatar
By Zex88
Neverovatno..Rocesti prodao utakmicu..Pored katastrofalne odbrane i jbn iskakanja na svakom piku, dosao si nekako do sanse da dobijes,izbacis Davidovca i Lazica i onda onaj kriminalbu poslednja tri minuta..
Previse se nerviram..Valjda ce se najzad reagovati..Medjutim,tesko,predsednik ce da se javi da prica o Tavambi..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
Ajd da pohvalim Dobrica i Lesora.. Jovanovic i Jankovic solidni..Dangubic,Feldin i Rocesti,kukala nam majka..

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zex88 napisao:Ajd da pohvalim Dobrica i Lesora.. Jovanovic i Jankovic solidni..Dangubic,Feldin i Rocesti,kukala nam majka..

Dobru rolu je odigrao i Davidovac.
A na Antica sam bas ljut, igra svaki drugi mec.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao:Antić ima izgleda neke jače porodične probleme, bez zezanja
Neka im Bog da zdravlje.
Neko ovako nisam razumeo cemu njegovo dovodjenje, ako ce skoro svaki drugi mec da preskoci. Jbg.
Bice on pravi kad se bude lomilo sigurno.
Korisnikov avatar
By micky
Posle sinoc utakmice i one role Davidovca,mislim da mi nemamo problema u branjenju centara,nego je nama prva linija odbrane zali boze i onda centri ostaju na vetrometini,Rocestiju svaka cast,ali on je igrac za Evrocup,on ozbiljno u oba pravca ne moze da igra,svaka cast njemu na poenima,ali on sto igra u odbrani,mislim da bi neki likovi sa foruma bolje odigrali od njega.Radicevic mislim da ne treba da komentarisem ,jer o njemu nema sta ni da se kaze,steta sto je uzeo mesto Aleksi Radanovu.

Sent from my SM-J7108 using Tapatalk
By dusanlenjabuba
Da li mi ove godine afirmisemo mlade igrace ili jurimo rezultat?? Ako afirmisemo igrace , zasto se ne istrpi Dobric, zasto nije doveden Radanov, zasto se ne spusta lopta Jovanovicu na post, zasto se menja Jankovic posle svakog promasenog suta,zasto je doveden Radicevic kad nije dorastao euroligi?? Zasto je doveden Rocesti koji razigrava sebe i ne igra odbranu?? Zasto je Lazic izgubio sve sto je imao prosle sezone i nekad cak mora i napad da kreira? Zasto se ne radi sa Dangubicem na tehnici, covek se nije pomerio sa mesta u napadackom smislu? Ako smo se opredelili za mlade, da li je trener pravi da iz njih izvuce najbolje? Previse zasto i malo odgovora. Posle pobede nad Barselonom ide prica trenera kako ne igraju pare i budzeti, posle toga svaki poraz se pravda budzetom protivnicke ekipe. Prosle sezone smo imali trenera sa defanzivnim timom gde je Jovic igrao fantasticnu 1-1 odbranu,Djenka kidao, Kuzmic skupljao lopte , Laza majstorski odigrao, Simon takodje i sad dodju sa pricom novi igraci ali niko nema kapacitet igraca koji su otisli.

• 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 174

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]