Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
MileBL napisao:Dzabe sve to, Muta ima svoju igru
bio sam mali kad je muta trenirao buducnost i kad su igrali el. jel tad isto forsirao igru iz partizana i radnickog?
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja koliko se secam nije. Imao je dobre sutere,ali je dosta vise gurao loptu u reket..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Nije igrao ovu zicerašku košarku s odbranom "valjda neće". Ni u Beočinu kad je bio nije. Kuzmanović, Topić, Topalović i ostali su igrali ozbiljan basket te godine. E sad, ono 2-0, pa 2-3 u finalu je ostalo kao sumnjiva priča iz onog doba koja je Mutu uvijek pratila.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Dal je moguce da se Antic trosi na nebitnom prvom derbiju, a da ne igra ni protiv Bamberga ni protiv Unikahe ? Umesto da ih poderemo mi cemo povezati dva poraza u Evroligi od slabijih protivnika.
I hoce li vise to pojacanje ?
Korisnikov avatar
By MileBL
Grobari su se morali dobiti, ipak je najvazniji biti prvi u svom selu
Sto se tice pojacanja, ja se nadam Gagicu, kako bi nam lego :)
Korisnikov avatar
By The Answer
Znam ja da je u prirodi prosečnog zvezdaša da unapred upisuje pobede, naročito kući, protiv svakog ko nije CSKA, Real ili Fener ali je realnost gospodo malo drugačija. Svaka utakmica može da se dobije i može da se izgubi, što pre to masa shvati svima će biti lakše. Stav da idemo u Malagu ili bilo koji drugi grad da dobijemo jer smo mi eto jači i histerisanje nakon eventualnog poraza ne treba nikog normalnog da tangira.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 174

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]