Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Neverovatno kakva bagra svaki put dolazi da sudi.. Znaci nerealne odluke. Jbn Bamberg ss ovako ne gura u Nemackoj..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
Katastofalno poluvreme. Ajd sto igramo sramotno,nego sto nas sudije unistavaju..
Kljucan je pocetak trece.

Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Danas totalni raspad po svim šavovima. Što je ovako prazna dvorana? Nezgodan termin, smarački fudbal?

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By djokonda
Problem sa Radičevićem nije što je kamenjar nego što ne zna da igra pik...on ne gleda uopšte igrača koji se odmotava

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Ovaj idiotluk s kvazinamjernim/nesportskim pravi totalnu sprdačinu od evropske košarke. Da ne pominjem koliko kretenski zvuči na engleskom riječ unsportsmanlike. Tačno se vidi da ju je smislio neko polupriučen engleskom.
Hoćeš da glumiš NBA, prepiši pravila i teraj. Ovo ni na šta ne liči, kao ni Zvezdina igra večeras, da se vratim na temu.

Korisnikov avatar
By Zex88
Valjda je zakupljena Arena unapred..

Sramotan pre svega odaziv navijaca..Zatim sudjenje,gde je bilo navlacenje svih 40 minuta. I na kraju nasa katastrofalna igra..

Valjda je jasno da ovde fali neko ko moze da zameni Rocestija i Bjelicu..

Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Utukli su me stremovi, te sjecka, te kasni, na kraju izervoltiran nisam ni gledao utakmicu, samo jedan dio, a u tom dijelu je mučeni Feldin bio najgrđi,
Realno, i Bamberg je veći kvalitet od Zvezde, još kad sudije pripomognu, dadnu im vjetar u leđa, ne može se nikako.
Znalo se da će biti ovakva evroligaška sezona, od tame do sjaja i nazad.
Malo me Radičević razočarava generalno gledajući, u Sevilju je za klasu bio bolji, ali bukvalno. Nesrećnik, sa 2 metra folouter nabaci na konstrukciju koša :(
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Bamberg po meni ima mnogo bolju ekipu nego prošle godine. Ima tu ozbiljnog materijala.
Mi smo stvarno toplo-hladno, ali za očekivati je to kad je sve novo. Meni se sve više čini da Radičević nije bolji od Rebića. Konstantno je nesiguran na lopti, šut upitan, odbrana onako, jedino ima nos za asistenciju. Đenka bi nam opet legao da sve zakrpi

• 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 174

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]