Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Sada vrijedimo. I to nije tlapnja. To je činjenica
.
Nadamo s Hrvatskom u jednoj od glavnih uloga. Ne zanimaju nas više efektne role. Ovo više nije to vrijeme.
Pau Gasol dočekao je kraj utakmice protiv Hrvatske potpuno smožden, disao je na škrge, tražio je zrak.
Aco Petrović idealno je tempirao formu.
Par mudrih citata novinara Jutarnjeg za dobro jutro.. :lol:
Korisnikov avatar
By djokonda
Peja napisao:daleko je saric jos od bjelice i novice...

novica je sa 23 2009te vodio onakvu srbiju do srebra...

inace jedva cekam izjave ace trice i igraca
nije novica vodio nego krstic i teodosic. novica je bio odlican ali daleko od uloge koju saric ima kod hrvata. da li vi mislite da bi hrvati bolje prosli da su, u ovoj ekipi, umesto sarica imali novicu iz 2009. ili bjelicu? ja mislim da ne bi. oni ne mogu rezultat da naprave iz razloga sto nemaju dobrog beka...ne samo pleja, jer pleja nemaju ni rusi pa lepo vrte pnr sa svedom...nego nemaju dobrog beka - primarnog ball handler-a. simon je preslab za neki jaci rezultat. evo i litvanci, sad kad im je kalneitis u padu, a nema vise ni koliko-toliko upotrebljivih seibutosa i geceviciusa, ispadaju vrlo rano. da je hrvatima bek nivoa slukas ili kalates ova ekipa bi bila bar 40% jaca...i bolji trener od ace naravno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
By micky
Vrlo je jednostavan odgovor zasto Hrvati uvek dozive debakl,jednostavno nemaj trenera i kraj,nijedan njihov "vrhuski strucnjak" ne bi mogao biti ni pomocnik u nasem strucnom stabu.

Sent from my SM-J7108 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Перасовић је сасвим добар тренер, па га Чешка издевета очас посла.
Већи је проблем ово што Ђоконда пише, у вањској линији је плач мајке Божије. Нема ко потегнути, а и одбране одиграти.
Мени је у једном тренутку синоћ било жао Симона, обилазе га буквално ко чуњ, улећу му иза леђа, он апсолутно не може ништа, нити му ко помаже.
By Bojdo
micky napisao:Vrlo je jednostavan odgovor zasto Hrvati uvek dozive debakl,jednostavno nemaj trenera i kraj,nijedan njihov "vrhuski strucnjak" ne bi mogao biti ni pomocnik u nasem strucnom stabu.

Sent from my SM-J7108 using Tapatalk
Hrvati nemaju kreatore na 1,2,3 , dakle nemaju kvalitet, jer samo sa visokim igračima ne možeš osvojiti medalju. Bojan je na trojci fantastičan , ali kad ga udvoje ne znam da dadne pas.
Nasi igrači na 1,2, za njihove izgledaju kao da dolaze iz sistema SA.
Korisnikov avatar
By Zex88
A zato je Tompson kul lik i on moze..
Korisnikov avatar
By The Answer
Simpa ste mi sa košarkaškim razlozima njihove bede u prethodne 22 godine. Prokleti su zbog jednog od najsramnijih činova u istoriji košarke, tačka. Ostaje da vidimo na koliko. Nadam se još bar 22!
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 36

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]