Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
ULTRA KOŠARKA napisao:Задњу четвртину ко год узме лопту код комшија тјера ка кошу да сам заврши, па и нучени Рамњак.
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
milanezija napisao:@Ultra, što je najjače mene ne bi čudilo da je to Tricina naredba, da odmah šutiraju jer se nema vremena, dovoljno je blesav za tako nešto
Могуће, али да ће баш Рамњак испогађати те шутеве, тешко да може да се деси.
Контам да је он био ту да заустави Шведа, али слаба вајда.
Korisnikov avatar
By alonzo86
Los je selektor Aca Petrovic na zalost... Meni su gotivni ovi mladi Hrvati, krivo mi je sto su davali onakve izjave u naletu naboja prosle godine "Da pobedimo i tu Srbiju" itd... Zbog toga nisam mogao da navijam za njih sada

Citat:

Aco uoči utakmice generacije: "Skauting je bio prelagan, točno znam što moramo raditi"

O tome pricam :D
Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/yugobasket/status/906981788198764544
Korisnikov avatar
By dovlimir
Lepus napisao:
dovlimir napisao:nisam zlonamjeran, ali evo dvije i po godine na forumu pišem kako je Šarić prosječan igrač...
Svakakvih si ti gluposti pisao po forumu za ove dvije i po godine, ovo je samo jedna od njih.
imaš neki problem? u širokom luku me zaobiđi
Korisnikov avatar
By Peja
daleko je saric jos od bjelice i novice...

novica je sa 23 2009te vodio onakvu srbiju do srebra...

inace jedva cekam izjave ace trice i igraca
Korisnikov avatar
By gramada
Mislio sam da će ovo biti top utakmica ali opet sam se razočarao, ipak rusi opravdali ulogu favorita

Nikad nezanimljivije, slabije prvenstvo a pratim čak od 77, suđenje blagi bože kao i sve ostalo.

Nadam se da će barem u 1/4 finalu biti pravih jekoh egal utakmica, biće barem na papiru lepo gledati skoro sve 4 utakmice naročito SLO*LET i GRE-RUS gde su možda malo veći favoriti RUS i LET

Očekujem 1/2
LET-ESP
RUS-SRB
Poslednja izmena od gramada u Ned Sep 10, 2017 10:57 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By milanezija
Trica začuđujuće normalnu izjavu posle meča dao Hrt-u, samo je 200x pomenuo energetski loš ulazak i samo jednom se požalio na žreb

@gramada ne radi taj žreb :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Peja napisao:daleko je saric jos od bjelice i novice...

novica je sa 23 2009te vodio onakvu srbiju do srebra...

inace jedva cekam izjave ace trice i igraca
Nije tacno,bio je treci igrac tima.. Iza Tea i Krstica..
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 36

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]