Stare teme
By podgorica
Zex88 napisao:
Lepus napisao:Samo mala ispravka. Saricu najvise fali atletizma da bude vrhunska cetvorka. On je fizicki odlicno gradjen, ali atletski ne.

Ove postove o tome kako je Novica u prajumu bolji od njega stvarno je tesko komentarisati.

Kao da se zaboravlja da on ima 23 godine.
Na to sam mislio..Dobro gradjen.. :)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
U evroligi Bjelica nije bio tata? A Saric nije bio prosjecan igrac, s obzirom da nije bio ni prva cetvorka u Efesu, prosjecnoj ekipi? To sto je Saric koristan u raspaloj Filadelfiji to ne znaci nista evo vidjecemo sve i na ovom prvenstvu opet ce plakati novinarima i ispasti smeker jer preuzima krivicu
Korisnikov avatar
By Zex88
Ljudi pocnite gledati nba. A kao drugo,Bjelica nigde nije bio prva violina osim druge sezone u Zvezdi.

By podgorica
Zex88 napisao:Ljudi pocnite gledati nba. A kao drugo,Bjelica nigde nije bio prva violina osim druge sezone u Zvezdi.

Ja te pitam je l Saric bio druga opcija na svojoj poziciji u efesu koji nisu mogli do top8?

A Bjelica je druze da si ti meni ziv i zdrav bio MVP Evrolige i nosio Fener zadnju sezonu do F4.. a ti mi reci ko je ako nije on uz Gadloka koji je divljak pa ako si iole realan u ovoj raspravi recices da je za tu ekipu ipak bio bitniji Bjelica..
Korisnikov avatar
By Zex88
Nemanja Bjelica ima 29 godina
Dario Saric ima 23 godine

Bjelica od 21-23 godine greje tribine u Kuci,Saric igra u Efesu i osvaja nagradu MVP meseca i ima brojke koje Bjelica ima u Kuci tek u trecoj godini..

Bjelica u drugoj godini u Feneru uzima mvp nagradu, dakle sa 27 godina.. I odlazi u nba. Tamo ide i Saric. Bjelica se sramoti tamo, Saric ubacuje 20+,30+.. E onda ide cuvena teza,lako je u raspaloj Filadelfiji(kako to nije lako u raspaloj Minesoti). Da ne govorim o tome da on ne ubacuje raspaloj Filadelfiji vec ostatku lige.

Uocavas li bitnu razliku u celoj prici?
Korisnikov avatar
By MileBL
Ima jedna zanimljivost povezana sa Bjelicom, za njega je tri puta placano obestecenje pri zamjeni kluba, sto je prava retkost u kosarci.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Glupo je komentarisati kad bi neko da poredi igraca na vrhuncu svoje karijere i klinca koji je opet i kao takav bio jedan od boljih na poziciji 4 u EL.

Vreme ce pokazati, ali realno ili povreda ili psiha (ovo je izgleda sredio) Sarica mogu spreciti da ima bolju karijeru od Bjelice.

Drugaciji su da bi se tako lako poredilu, ali Saric ako nista na konto godina je pozeljniji igrac.
Nije bas ni realno to sto su on i Brogdan bili favoriti za rukija, jer realno daleko su oni od klasicnog rukija. Slaba klasa, treba videti sta to Simmons ume.
By Edibledi
Možda sam ja neobjektivan u vezi sa Gudurićem ali mi nije jasno šta sa njim radi Đorđević, kao realno jedinom pravom zamenom za Bogdanovića, jer jedino on može u serijama od bekova da sipa trojke.
Prva utakmica protiv Letonije, Gudurić veoma dobro odigrao; 1p-2/2, 2p-2/2, 3p-1/2,
4sk, 2ul i 1bl. 9 poena, index 15 za 14 minuta. Nije bila nimalo naivna utakmica, već smo je iščupali u zadnjih nekoliko minuta.
Druga utakmica, protiv Rusa, Gudurić prvi put ulazi u 28 minutu pri rezultatu 52-49 za Ruse da čuva njihovog najboljeg igrača, koji se već raspucao i u očima sudija je beli medved kojeg je Sale želeo da poremeti tako što uvodi mladog igrača sa klupe da ga prebije. Dobija 3 olako svirana faula, prirodno pravi par grešaka u napadu, klupa, ban sledeća utakmica protiv Turske. Vrlo loše od strane Đorđevića!!! Ima dobar iskusan tim oko sebe ali on nekad pravi početničke greške.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Da i meni se cini da bi mozda mogao vise da koristi gudurica. U deficitu smo sa igracima koji sami mogu da naprave poene. Protiv rusa jeste bio ocajan u odbrani, ne znam sto se onako gubio i potom zaletao ko blesav, ali opet nemamo luksuz da ga ne koristimo jer ce nam pregoreti nosioci.
Korisnikov avatar
By Zex88
Slazem se sa Edijem..Meni bi sutra Gudura bio starter..

• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 36

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]