Stare teme
By milanezija
Inace, on se povredio na onom udvajanju Gagija, pa je sled.napad napravio faul i ta scena, definitivno je bas nervozan bio zbog povrede, jer ni danas ne igra zbog nje. Videlo se tad na snimku da se hvatao za prst, i danas mu je taj prst uvijen na klupi
Korisnikov avatar
By Zex88
Mozda je zbog toga bio nervozniji,ali daleko bilo da je neka cvecka..
By grobiale
Onako da ne guglam francuzima nedostaju Batum, Kozer, Boboa, Mahinmi, Turijaf, Gober, Azinka, nama Teodosic, Nedovic, Kalinić, Zagorac, Simonović, Bjelica, Jokić, Raduljica, Milutinov, hrvatima Tomić, Bilan, slovencima Vujičić, Zoran Dragić, Lorbek, poljacima Gortat, špancima Rudi, Ljulj, Klaver, Mirotic, Ibaka, Rejes, italijanima Djentile, Galinari, Barnjani, česima Veseli, turcima Kanter i "dabl dabl masina" i najlimitiraniji centar u istoriji uz Stimca Furkan Aldemir, grcima Spanulis, Kufos, Birusis... Mnogo dobrih igrača ne igra na ovom prvenstvu ali ubedljivo smo najviše oslabljeni mi i francuzi.
Korisnikov avatar
By Zex88
Lorbek,Vujicic,Birusis,Djentile,Zagorac.. :D Imam nekih potpitanja u vezi ovih imena :D

P.S. Obilicu nemoj da pises sa Grobijvog profila.. :D
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Jel igra Turijaf jos uvek kosarku?
dovlimir napisao:sve, sve ali Turijaf i Vujačić :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Pitanje je.. :D

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Peja
grobiale napisao:Onako da ne guglam francuzima nedostaju Batum, Kozer, Boboa, Mahinmi, Turijaf, Gober, Azinka, nama Teodosic, Nedovic, Kalinić, Zagorac, Simonović, Bjelica, Jokić, Raduljica, Milutinov, hrvatima Tomić, Bilan, slovencima Vujičić, Zoran Dragić, Lorbek, poljacima Gortat, špancima Rudi, Ljulj, Klaver, Mirotic, Ibaka, Rejes, italijanima Djentile, Galinari, Barnjani, česima Veseli, turcima Kanter i "dabl dabl masina" i najlimitiraniji centar u istoriji uz Stimca Furkan Aldemir, grcima Spanulis, Kufos, Birusis... Mnogo dobrih igrača ne igra na ovom prvenstvu ali ubedljivo smo najviše oslabljeni mi i francuzi.
Grobi Burusis i Aldemir igraju ovo prvenstvo :lol:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 36

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]