Stare teme
By ikaluka
Da se Muta pitao Teo danas nebi igrao kosarku ili bi to bilo na nivou KLS.Samo kada se setim koliko je forsirao Mijatovica i izjave posle prvenstva evrope kada je Labovic proglasen za MVP kako kosarka nije sport za cirkuzante.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
ikaluka napisao:kako kosarka nije sport za cirkuzante.
Pa prvi Muta onda nema sta tu da trazi.

Iskreno Mijatovic i Tepic jesu pokazivali vise sa 16-17 godina.
Korisnikov avatar
By self-thought man
Jomer napisao:jos sam ziveo u nekoj nadi, Canak treba onda da krene samostalno,dosta je bio pomocnik Milojevicu i Dzikicu, mislim da ne zaostaje za njima maltene nista, evo i na ovom U20 EP dosta priskace kad Djokic zabode

jbg nije lose biti ni sa reprezentacijom, uvek moze da pokupi neku informaciji, dobije preporuku za nekog igraca...

Meni se cini da je prosle sezone Partizan cak bolje izgledao sa Cankom u par navrata, nego li sa Dzikicem...
By Werner
Gde je sad onaj serator od novinara novosti, da pojede sva go**a koja je isporučio prema Partizanu...

nemojte da nasedate na spinove airball-a, novinar je infoe dobio iz privatnih izvora...sledeći njegov "posao" ja američki plejmejker...očekujte taj tekst/tvit do srede...to mu je novi zadatak
Korisnikov avatar
By Jomer
Novinar je odradio svoje, dobio je burek, videlo se njegovo pravo lice jos kod Tegija pre par godina...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 147
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]