Stare teme
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Hemonds 20 White 26, to nije lose. Edo Muric 11, moralo je to bolje sinak
Korisnikov avatar
By Karaburac
Prodao Planinica da bih kupio Badera. Logika je bila sasvim normalna, Bader ce da izdominira protiv raspalih centara Zadra, a posto imam i Bejnsa i Planinica bilo mi je glupo da ih drzim obojicu u ekipi. Bader za sada -5, resio je da me zakopa potpuno.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Karaburac napisao:Prodao Planinica da bih kupio Badera. Logika je bila sasvim normalna, Bader ce da izdominira protiv raspalih centara Zadra, a posto imam i Bejnsa i Planinica bilo mi je glupo da ih drzim obojicu u ekipi. Bader za sada -5, resio je da me zakopa potpuno.

U sinak, ovo bi mogla da bude odluka kola, jbga.... Mada sam i ja dugo razmisljuao sta da radim sa planinicem i Baynesom, na kraju sam ih ostvio, nadam se da ce da pustaju jedan drugog i da ne prave faulove, zbog nas fantazera.
E sad, sta protiv mene ima Romeo Travis? Ja ga drzim 3 kola, on skupi za ta tri kola ukupno 20. Prodam ga a on proslo i ovo kolo otkine.
Pu picka ti materina crnacka
Korisnikov avatar
By Mutinjo
@Marvel, dobar post.
Da ti odgovorim. Bilo bi super da je bilo 16 ljudi, ali jedva smo i ovo namakli...Plus sam ja istripovao da ima 14 kola do kraja a ne 15, ali usvakom slucaju je ovo maksimum, cimao sam ljude po pp da igraju, jedva sam nakupio, kao da cu porez da im naplatim :mrgreen: Jbg, neka tera ovako, svi pauziramo po jedno kolo, tebi zapalo prvo, ja sam za sebe gledao pauziram u 8 cini mi se, tako je softver poredjao...
Sto se tice ovog extra poena za najvecu razliku, to nece moci jer sam ukucao u programu da pobeda nosi 2 boda, a nereseno 1 pa ce program tako da pravi tabelu automatski...Nije bilo opcije da se ubaci taj jedan extra poen...

Sto se mojih tice za sada sam imao White-a, Capina, Hamondsa i Vukusica... Moglo je i bolje, ali dobro...
Korisnikov avatar
By Kure
Ja imam edvardsa i badera, sjajno je to...

EDITČ Evo ga Marton za dva minuta 3/4 od -3 do +4, napred majstore...
Poslednja izmena od Kure u Sub Dec 08, 2012 8:02 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 105
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]