Antoine napisao:Dragi flameni,
obraćam ti se ovim putem u nadi da ćeš sačuvati ono malo zdravog razuma što mi je preostalo. Naime, već nekoliko subotnjih večeri me drugari zovu u kafanu na pevaljku, a ja ih odbijam sa izgovorom da moram da gledam meč Weber State - Tennessee Tech preko strima. To u stvari i nije izgovor. Ja stvarno volim subotom uveče da gledam Weber State - Tennessee Tech preko strima. I to jako lošeg strima, sa gomilom reklama za skener na mobilnom telefonu i sredstva protiv kondiloma. Pre neko veče mi devojka pokaže veš koji je kupila, a ja joj kažem da mi se sviđaju boje koje su iste kao na dresu Vanderbilt Commodores-a. Da li treba da kažem šta sam i te večeri radio? Ukratko, ima li nade za mene? Dokle će me devojka i prijatelji trpeti? Da li da uzmem skuplji paket interneta? Da li se time poboljšava stream i smanjuju reklame? Koji meč da gledam večeras, Jackson State - North Texas ili Lafayette - McNeese State? Koliko se obično jaja stavlja u smesu za palačinke? Ako me devojka ostavi, hoću li ikada naći drugu? Jesu li Maje bile u pravu? Zašto ljudi beže od mene na ulici? Ranije sam se tešio da je to zato što sam debeo i odvratan, a sada se plašim da nije zbog toga... Toliko pitanja me mori, samo mi ti možeš pomoći [s]Supermene[/s] flameni
U iščekivanju brzog odgovora,
iskreno tvoj AntoNie
Dragi Toni,
pre svega hvala sto si nam izlozio tvoje probleme.Pocecu od kljucne stvari, a to je broj jaja za smesu sa palacinkama.Neki standard, koji je istina predmet klanja muskih gej kuvara sirom Jevrope (a svi znamo koliko su te batice zajebane), ali ipak jeste standard, to je 3 komada za jednog baju koji ima kapacitet da pojede 15+ palacinki.U sustini, ako nadjes lika koji ne moze da pojede 15+, kloni ga se.
Ovo i jeste kljucno iz vise razloga.Pre svega ti se raspitujes za smesu za palacinke.Ocigledno je da iste nikada nisi pravio.Zasto se raspitujes?U strahu da ce te cura ostaviti pa ces morati da gledas tekme bez palacinki.I to jeste sjebana situacija.Zato je i sjajno sto si konacno odlucio da saznas tajnu pravljenja palacinki i time konacno postanes jedan nezavistan muskarac.
Gledati utakmice nocu i strepeti da ces sledece vece morati da to cinis uz kupovne grickalice zaista deluje zastrasujuce.
E sad, sto se tice vesa koji ti je devojka pokazala.Ne mislim ni da si tu pogresio.Opterecen mnogobrojnim utakmicama kao sto jesi, ti jednostavno sebi ne mozes dozvoliti da trosis vreme na razne predigre ili na obracanje paznje kada je boja vesa u pitanju.Da ona ima istinsku nameru da potpali plamen u tebi ona bi nasumicno pocela da recituje procente suta Lilarda dok je igrao za Weber State.Tako se osvaja muskarac.Bojom mogu mamiti bikove, a mi bikovi nismo.Odlicno si postupio.
Maje su cool, ali su postali komercijala.Da li svojom krivicom ili ne, ali nazalost imamo primere da ces umesto price o novom CD-u Jelene Karleuse, od modernih devojaka danas slusati o majanskim predvidjanjima, obicajima i kalendarima.Ovo te moze navesti da istu shvatis ozbiljno, a kada u njenoj sobi u jednom trenutku uhvatis sebe kako cupkajuci levom nogom i nekim polumumlanjem pratis Krimi rad, ogadice ti se Maje koje su ocigledno postale tema za siroke narodne mase.
Zasto ljudi beze od tebe na ulici?Pazi ovde cemo se sloziti da dok god kucici ne pocnu da te zaobilaze, umesto da te olaju ko coveka, sve ostalo nije strasno.
Nije pitanje da li ljudi beze od tebe, vec da li ce uspeti da pobegnu.Sapleti ih, trci za njima, kazi da si politicar ili im pak ponudi neki kes.Uklopi se u drustvo na jedan od ovih nacina.Kazi da si gej, svi ce te obozavati, a tvoj stomak predstavice kao avangardni urlik gospodina koji razbija sablone.
E sad, jedina stvar u kojoj gresis je ova subota.Ako te zovu u kafanu na pevaljku, moras otici.Jednostavno moras.Ne zato sto volis to, ili zato sto mladi ljudi moraju da vode aktivan socijalni zivot, ne, to je sranje koje su smislili psiholozi kako bi opravdali balave profuknjace da traze po 500kinti svako vece od roditelja.
Vec moras zato sto ni sampita nije slatka ako se jede svakog dana.Ni basket nije zanimljiv 7 dana u nedelji.Napravi taj 1 dan brejka zbog sebe.Pazi sta dobijas -
-zelja za gledanjem basketa uvecana za 95,99%
-izgovor da si normalan jer izlazis kao i svi subotom uvece
-priliku da devojci nabijes na nos kako ti mozes sebe da svedes na samo jedan izlazak nedeljno
-sansa da mnogobrojne stvari koje si gledao tokom prethodnih 6 dana preneses masi i time ih navuces da i oni gledaju
-kada i njih navuces da oni gledaju mreza se polako siri a ti stvaras jedno udruzenje tipa fightclub
-udruzenje postaje vece, ti dobijas status poluboga a pocinje i da se placa clanarina
-uz pomoc clanarine uzimas brzi net, pa sada u toku tajmauta gledas i snimke izjava tetkica koje ciste hale(cisto da bi bio allacces guy i da budes siguran da ne postoji nesto sto te moze zacuditi)
-uskoro objavljujes knjigu o tome kako si uspeo da od sedmodnebnog gledanja, predjes na sestodnevno i tima napravis biznis
-zenis svoju curu, zbog tvog tada vec fenomenalnog materijalnog stanja trazis da potpiseste predbracni ugovor.sve predstavljas kao salu, a posebno to sto si stavio da se ona tim ugovorom obavezuje da ti pravi palacinke do kraja zivota bili u braku ili ne
I tadaaaaaaa.Ti konacno postajes slobodan covek.Imati palacinke do kraja zivota bez potrebe da se smeskas na pomen trudnoce, ili da klimas glavom sa facom punom razumevanja kada se zali o tome sto Milica nikada ali nikada ne koristi svoju presu za kosu vec uzima od drugih, i ako ima svoju.
I kada vidis zasto je bitna ta subota, jasno je da ces odluciti da veceras izadjes u kafanu i uradis nesto za svoju buducnost.