Stare teme
Korisnikov avatar
By Gaja
Gledao Unikaha Real drugo poluvreme. Nedovic razbio, 25poena, 4/8 za tri, 5 asistencija. Bas je prolazio kako je hteo. Izbacaj mu lep na oko.
Mislim da on nikad nece pruziti u reprezentaciji ovakve partije (tj hoce ali retko) jer nema toliku slobodu i tek je 3-4 opcija u napadu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Gaja napisao:Gledao Unikaha Real drugo poluvreme. Nedovic razbio, 25poena, 4/8 za tri, 5 asistencija. Bas je prolazio kako je hteo. Izbacaj mu lep na oko.
Mislim da on nikad nece pruziti u reprezentaciji ovakve partije (tj hoce ali retko) jer nema toliku slobodu i tek je 3-4 opcija u napadu.
https://twitter.com/cero/status/830865811225116672
Korisnikov avatar
By The Answer
Centrum Tigers iz Osla su prvaci Norveške, dobili su u finalu Gimle iz Bergena a ušli su u plejof sa petog mesta. Klubovi koji su obeležili regularni deo i zauzeli prva dva mesta Kongsberg Miners i Barum Basket (ti su moji, Barum je grad od 115 000 ljudi koji je u stvari predgrađe Osla, Zemun Osla da dočaram) ispali u polufinalu sa 2-0.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
@Answer, koji je to nivo košarke u odnosu na KLS bez abaligaša?

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By The Answer
Misliš na igru? Ono što sam ja gledao ove sezone, preko jutjuba, to je po meni neki nivo Radničkog 1950, dakle naša druga liga i to ne najbolji. Ima par igrača koji bi mogli KLS da igraju, koji prave razliki za svoje timove, uglavnom Ameri. Zaista nisam siguran da bi, ni ovi najbolji timovi, uspeli da uđu iz naše druge u kls. 10 timova inače ima u ligi.

Inače cena za jednu utakmicu BLNO, kada se plaća ulaz, je kao za dve EL utakmice u Areni na nivou 400 :) A nije ni ladno toliko :D
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
To sam mislio. Meni to zanimljivo, da pogledam nekad neku utakmicu iz lige kakve vrlo nekošarkaške države. Prošle godine sam gledao finale lige Urugvaja
A drugar mi je igrao u Danskoj iz porodičnih razloga, nakon Premijer lige BiH. Znam da mu je komentar bio: Žali bože para i uslova.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
A Devin Smith, vedeta Makabija je igrao drugu ligu Portugala, pa Dansku ili norvešku ligu, nisam siguran, pa je onda otišao u Avelino, itd...
Nije sve tako crno po skandinaviji :D
Korisnikov avatar
By The Answer
Danska i Švedska su ozbiljne priče za Norvešku. Koliko znam tu samo Norvežani nemaju prolaz u Jevropu, pa ni u onaj Fibin kup kako se već zove. Jebiga, njima je sneg sneg, zato i jesu nacija broj 1 na ZOI, i ženski rukomet, ostalo je njanjavo. Uz naravno fudbal koji je svuda fudbal.

E sad, ne znam baš kolike su im plate, ali nešto nisam ubeđen da tamo jedan košarkaš ima više od poštara ili nastavnika na primer. Većina klubova ima po nekog stranca, ali u državi generalno ima dosta stranaca pa ne mislim da mnogo njih ide tamo sa ciljem da igra nego jednostavno živi tamo i igra ili je potomak doseljenika. U timu koji je bio prvi u regularnom delu ima neki Tomislav Gabrić, prvo sam pomislio da je onaj iz Cedevite, ali taj je valjda u Rumuniji.
  • 1
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 217

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]