Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Ne moze se CSKA dobiti u takvim serijama zbog sudjenja, moras biti bar priblizno kvalitetan, a mi nismo, i nama bi svako vracanje Armejaca bilo kobno. Jednostavno nemamo individualni kvalitet za tako nesto.
Korisnikov avatar
By djokonda
skeske napisao:Ne moze se CSKA dobiti u takvim serijama zbog sudjenja, moras biti bar priblizno kvalitetan, a mi nismo, i nama bi svako vracanje Armejaca bilo kobno. Jednostavno nemamo individualni kvalitet za tako nesto.
Potpuno se slažem. Sećam se četvrtfinala iz 08-09 CSKA i Partizan...šta su sudije tada radile Partizanu, posebno u prve dve utakmice, tu je bilo smešno. Najsmešnije u celoj priči je što Dule u tim utakmicama nije ni približno dramio koliko je dramio u jadranskoj, a posebno domaćoj ligi.
Korisnikov avatar
By Zex88
Koliko gluposti u izvedbi Atamana i igraca Galatasaraja..Guler mvp..

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
Ocekujem ga vrlo brzo u nba..

Korisnikov avatar
By Zex88
Po meni ocekivano.. Skoro se neko ovako talentovano dete nije pojavilo..

Korisnikov avatar
By MileBL
skeske napisao:Ne moze se CSKA dobiti u takvim serijama zbog sudjenja, moras biti bar priblizno kvalitetan, a mi nismo, i nama bi svako vracanje Armejaca bilo kobno. Jednostavno nemamo individualni kvalitet za tako nesto.
Po tom kriterijumu ne vidim razliku izmedju CSKA, Reala, Olimpijakosa i Fenera, sve ce njih sudije gurati, ali CSKA bar nema jakih individualaca(napadaca) pod kosem pa su oni po tom kriterijumu najbolja opcija za nas.
Korisnikov avatar
By djokonda
Lucky napisao:Negdje naletih da mu predvidjaju 1. pik 2018 ( ili 2019).
u konkurenciji je definitivno za prvog pika mada većina predviđa da će prvi pik biti Deandre Ajton.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 47

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]