Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Efes izgubio.. 1/3.. :D

Edit: Izgubi i Dacka.. 2/3

Edit2: Izgubi i Barsa.. 3/3

Odlicno kolo..

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MileBL
Ja vidim sansu u manjku centimetara kod Cska pod kosem, prosle godine to nismo iskoristili ali ove sezone smo lijepo koristili tu prednost
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sve sem ciganske brace iz Pireja dolazi u obzir. Oni imaju domace navijanje u Beogradu i nemamo sta da trazimo protiv njih. Jaki su i cvrsti u odbrani, a fizicke zveri.
Dajte da gazimo Real, pa Zeljka u polufinalu pa onda u finalu CSKA, ili da bude ZOC na nas u finalu da mu zadamo konacan udarac. Hahaha
Ali Real nam sigurno najvise lezi za TOP 8.
By podgorica
Ante Zizic brutalan igrac iako malo komentator na SK smara sa uzdizanjem Zizica...

Kakav danas dan za kladionicu u EL, da se bira ko vise da se odigra u CSKA od bekova, zbog odsustva Tea, Zizic mi je isto bio zicer, u Makabi otisao Weems pa Gouldlock vise komotno (valjda nisam ovo u Obilicevom stilu), a opet s druge strane Meli u Bambergu protiv one razbijene bande iz makabija mora izdominirat... Steta pa ja stavih Kurbanova, 6.5 granica dao 6 i promasio u 1. Cetvrtini dva slobodna, znao sam da ce me to zeznut na kraju, a tako mi i treba kad stavljam njega ispred De Coloa, a ovog Kurbanova u napadu ni ne pogledaju a kamoli da mu se da lopta, ali je mogao i on lagano preko... Steta.
Korisnikov avatar
By Zex88
Bravo Armani,neka korist i od vas.. :)

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Lepus
Odgledao Fener vs CSKA. Bas onako sahovska utakmica sa nadmudrivanjem trenera. Rusi su bez Tea 40% slabiji.

Gledao sam i Armani vs Faka. Ovo sto su Turci ispustili, rijetko se vidja, eventualno u NBA. Nasi losi, posebno Raduljica. Simon doktorski, ali me je posebno iznenadio neki Pascolo. Ne sjecam se da sam ga primjecivao ranije, takodje odlicna partija.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 47

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]