Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
djokonda napisao:
PASULJ PASULJ napisao:Što se tiče Čovića,Robert De Niro je minimum.Ispod toga nipošto pa neka i čitava zamisao propadne.

Stenli Tuči je moj favorit

Slika
Od Tuccija jedino preferiram Flower :dance:
By milanezija
Pravi glumac za Covica je Sir David Jason iz perioda Mucki, taman bi mu legla uloga, zbog velike slicnosti Del Boja i Covica
By PASULJ PASULJ
milanezija napisao:Pravi glumac za Covica je Sir David Jason iz perioda Mucki, taman bi mu legla uloga, zbog velike slicnosti Del Boja i Covica
Porediti Čovića i čovjeka koji je slavu stekao glumeći sitnog varalicu u komedijama... E ovo je drenovački eventualno Pričinović stajl. Jednostavno za stub srama.
Čović je ozbiljan igrač.De Niro je sa maestralnom ulogom u Kumu II dokazao da bi se jedini mogao "nositi " sa tako zahtjevnom ulogom.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
PASULJ PASULJ napisao:Ševarice, definitivno...
Da nisi ti Pasulj legendarni spic Napretka iz Ševarica ? :D
Kako je Paraga jel i dalje brani za Ševarice ?

Nema veza sa temom, ali morao sam da pitam. Secam se Pasulja sa utakmice Livada i Napretka iz Sevarica. Mislim da su Livade dobile 4:1 ili 4:2, tako nesto. Pasulj hteo da se tuce sa svima :lol: . Mec obelezila gruba igra Sevarica, i dva lob gola igraca Livada.
By PASULJ PASULJ
I ne znam zašto me ti povezuješ sa tipom koji je htio da se tuče sa svima :D Ja sam oličenje dobrote.Nikog ne diram :naughty: pa čak ni ovog Mačvanina zvanog Milanezija.Mačvani su inače škrti ljudi ali taj ne štedi sa provokacijama :lol: Nisam iz Mačve ali za taj kraj me vežu neke lijepe uspomene. A pasulj je neka moja zahvalnost namirnici koja mi je pomogla da preživim u nekim stvarno strašnim danima.
Korisnikov avatar
By skeske
Jesa m li ja sad Panter ako ocekujem sledeci mec FMPa sa istim zarom kao i Zvezdu? :D
Korisnikov avatar
By Poska
Пантер си још од 2011-те.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]